Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yarın ay tutulacak!

Yılın ikinci Ay tutulması ateş burcunda gerçekleşirken, bu aks üzerinde yıllar sonra gerçekleşecek ilk tutulma olacak. Tutulmalar genel anlamda sıkışmaları getirirken, ciddi sıçrayışlara ve büyük değişimlere de zemin hazırlamaktadır. Tutulmalar hayallerimizi, beklentilerimizi, plan ve amaçlarımızı hayata geçirmek için tetikleyen, dinamik bir etki oluşturan potansiyele sahiptir. Diğer yandan bilinçaltına attığımız, yüzleşme cesareti gösteremediğimiz konuları görünür kılarak sorunların üstüne üstüne gitmemiz gerektiğini de işaret eder. Ay tutulmaları gizli saklı konuları açığa çıkaran, deyim yerindeyse sır perdelerini aralayan bir yapıdadır. Ay tutulmaları duygusal, psikolojik, manevi konuların altını çizer. Odak noktası kişinin kendisidir ve benlik bilinci yükselişe geçer. Aslında bu süreç kendimizi yeniden tanımlamamız, hayatımızdaki eksiklikleri fark etmemiz ve yarım bıraktığımız konuları tamamlamamız için fırsatlar sunar. Gelin görün ki tutulma döngüsünde bir yandan da duygusal iniş çıkışlarımız artacağı için dengede kalma konusunda zorlanabiliriz. Ani patlamalar, keskin bir şekilde alınan kararlar telafisi güç pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. O yüzden tutulma döngüsünde sakin kalabilmeli, içsel dinginliğimizi sağlayabilmeliyiz. Ruhumuzu şifalandıracak her duygu daha güçlü adımlar atmamıza da yardımcı olacaktır.

MESAJLARA DİKKAT!
Yarın Ay, Yay burcunda tutulurken, doğru bilginin, doğru fikirlerin ve doğru davranmanın önemine vurgu yapacak. Teknolojinin çığır açtığı bir çağdan geçerken, bilgi kirliliğinin çok büyük kırılmaları da beraberinde getirebildiğini hesaba katarsak, bilginin ne denli değerli olduğunu da kavrayabiliriz. Bu doğrultuda manevi değerlerden kopmadan, sezgilerimize, analitik düşünen tarafımıza odaklanmamızda fayda var. Yay burcunda gerçekleşen Ay tutulmasında aceleci ve sabırsız tarafımızı iyi yönetmemiz gerekiyor. Diğer yandan meraklı tarafımızı da kontrol etmemiz avantajımıza olacaktır. Fazla sorgulayıcı bir tutum sergilemek hiç olmadık bir profil çizmemize neden olabilir. Tutulma sürecinde enerjimizi doğru şekilde kanalize etmemiz, daha esnek düşünceler beslememiz, pişman olacağımız çıkışlar yapmamızın da önüne geçebilir.

ASTRO GÜNDEM

Kozmik devinim hiç olmadığınız gibi davranmaya itebilir. Ani kararlar alıp büyük harcamalar yaparken iki kere düşün. 1952 doğumlu Terazi burcu Vladimir Putin ile 11 Eylül 1965 doğumlu haritası Başak burcu ağırlıklı olan Beşar Esad ilişkisi dünyayı şaşırtabilir. Yarın gerçekleşecek tutulma, hava sahalarındaki gerginlikleri ve yaptırımları işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA