Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ateş burcunda ay tutulması

Bugün Ay, Yay burcunda tutuluyor! Ateş burcunda gerçekleşen Ay tutulması, sadece kişisel hayatlarda değil siyasi arenada da önemli göstergelere işaret edebilir. Dolunay döngüsünde liderlerin sert açıklamalarla karşı karşıya geldiklerine tanıklık edebiliriz. Tutulma ülke sınırlarını ve orduyu gündeme getirebilir. Bununla birlikte yasadışı oluşumların ön plana çıkmasına da vesile olabilir. İddialı açıklamalar siyasete yeni bir yön verebilir. Tutulma özellikle Yengeç burcu Alman Başbakanı Merkel'i gündeme getirebilir.

DOĞAL KAYNAKLAR
Bugün saat 21.26'da 15 derece Yay burcunda yarı gölgeli Ay tutulması olacak. Dolunay, ülkemizde özellikle uluslararası konumumuzu ön plana çıkarırken, doğal kaynak ve rezervlerimize dair şaşıracağımız bilgileri de gündeme taşıyabilir. Dünya sahnesine Çin, ülke gündemimize ise Doğu Anadolu bölgesi çıkabilir. Siyasette yaşanan tıkanmalar, ekonomik ve finansal dalgalanmalar, eğitim, medya, iletişim gibi sistemlerde yaşanacak gelişmeler önemli değişimlerin haberciliğini yapabilir.
Devler liginde tutulacak ayın ardında Güneş gizleniyor. Bugün gerçekleşecek tutulmanın arkası da var. 16 gün sonra Güneş tutulacak. 5 Temmuz'da ise yine Ay tutulacak. Güneş ve Ay ardı ardına tutulmak için birbirini kovalarken sizce yeryüzünde hangi yapı aynı şekilde kalabilir? Bu yüzdendir ki 'Devler ringe iniyor' der ve 'İngiltere de sahneye çıkacak ülkeler arasında yerini alabilir' diye eklerim. Yönetim şekilleri, sistemleri tartışılabilir. Gök kubbe kalıplaşmış yönetim biçimlerinin, yenidünya düzenine uyarlanma sürecine girmeye başlayacaklarına dair sinyaller verebilir. Birleşik Arap Emirliği, Katar, İspanya, İngiltere, Danimarka, Andorra, İsveç, Japonya ve Tayland gibi monarşi ile yönetilen ülkeler dikkat çekebilir. Ayrıca İngiltere'nin AB üyeliğinden resmi olarak ayrılışını temsil edebilir. Dünyada ise Amerika farklı konular ile dikkat çekecek: CIA, FBI gibi tabulaşmış ve gizli servisler olarak yürütülen sistemlerde açığa çıkacak konular tıpkı ABD sokaklarında polisin kameraların önünde insanları katletmesi gibi birçok video seyredebiliriz.

Bugün gerçekleşen tutulmada nelere dikkat edilmeli?
Pasaport-evrakvize- çalışma-oturma izinlerine
Keskin konuşmalar sonucunda yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara
Uykusuzluk, beslenme düzeninde pürüzlere
Eklem ağrılarına
Sabırsızlık, duygusal iniş çıkışlar, kaygılı ruh hallerine.

ASTRO GÜNDEM

Toplumların kaderine yön vermeye çalışanların hesapları dökülüyor. Yeni buluşlar ortaya çıkabilir. Markaların siyasi yaptırımlara maruz kaldıklarını da duyacağayız. Bazı ülkelerde sosyal medya kullanıma açılırken, bazılarında kısıtlanacak. Sosyal medya patronları ile liderlerin kavgasına tanıklık edebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA