Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür yengeç burcunda geri gidiyor!

Güneş ve Ay ardı ardına tutulmaya çalışırken, 'Duyacaklarınıza hazır olun' edasıyla geri gidiyor Merkür… 18 Haziran ve 12 Temmuz tarihleri arasında Merkür bizlere dikkatli olmamız gerektiğini hatırlatırken, önemsiz gibi görünen ama hayati derecede önem taşıyan detaylara inmemiz gerektiğini vurgulayacak. Bıraktığımız ne varsa geri dönüyoruz. Aklımızdakileri derin bir süzgeçten geçirdikten sonra kendimizi haberci gezegen Merkür'ün kollarına bırakacağız. Çünkü önyargısız ve berrak bir zihinle daha önce öğrenmek için çaba sarf etmediğimiz birtakım gelişmeleri kolayca anımsayacağız. Sinir sistemimizin tümünde bir değişim olduğunu verdiğimiz tepkilerden de fark etmemiz şaşırtıcı bir hal alabilir. Neden mi? Çünkü kesin çizgiler çizdiğimiz bazı konulara geri dönmek zorunda kalabiliriz.

KALP KIRABİLİRİZ
Düzeni sağlamak ve normal hayatlarımıza alışmak için yoğun bir çaba gösterdiğimiz şu günlerde, gerek sosyal hayatımızda, gerekse iş hayatımızda karşılaşabileceğimiz aksaklıklar sinir katsayımızı Ağrı Dağı'na çıkarabilir. Bilgilerin gezegeni Merkür geriye giderken, yok yere bütün gemileri yakabileceğimiz ve kalpleri kırabileceğimiz bir döngüden geçebiliriz. Merkür Yengeç burcundayken sınanabileceğimiz konular:
Yersiz kuşkular
Kayıtsız ve umursamaz davranışlar
İddialı konuşmalar
Ev eşyalarımızın beklenmedik arızaları
Maddi anlamda kemerleri sıkma politikası
Aile ve akrabalık ilişkileri
İlişkimizin geleceğe açılıp açılmaması
İş yerinde yaşanan ilişkiler
Aile şirketinde çalışanlar
Psikolojik atakları olanlar 'İlişkilerimizde ve günlük yaşantımızda vereceğimiz kararların sonuçları çok büyük ve yıkıcı olabilir' diyor Merkür. Peki bizler hızına yetişemediğimiz bu dünyada yaşamlarımızı idame ettirmeye çalışırken, Merkür'ü can kulağıyla dinlemeli miyiz? Elbette. Sonuçlarına katlanmak istemediğimiz şeyler yapmaktansa beklemek ve neyin geleceğini gözlemlemek bizler için en doğru hareket olacak.

DİKKATLİ OLUN!
Merkür, duygularını yaşantılarının kılavuzu haline getirmiş bir su burcunda geriye doğru seyrederken, bizler davranışlarımıza anlam vermekte zorlanacağız. Nasıl mı?
Önemli anlaşmalar, bazı ters düşmeler sebebiyle bozulabilir.
Alınmış uçak veya otobüs biletleri iptal edilebilir.
Büyük bir hevesle aldığımız eşyaları kullanmak için o kadar hevesli olmayabiliriz.
Güvendiğimiz bazı dostluklar bizleri hayal kırıklıklarına uğratabilir.
Umudumuzun hiç olmadığı konular hakkında önemli gelişmeler alabiliriz.
'Kesin olmaz' dediklerimiz olabilir.

ASTRO
GÜNDEM
Gezegenler kavuşmak için gün sayarken, Güneş ve Ay da tutulmak için gün sayıyor. Farklı ülkelerde yangın ve ani patlama haberleri görülebilir. Belediyeler gündemin ana konularından biri olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA