Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş tutulmasında nelere dikkat etmeli?

Güneş tutulmasıyla beraber Yengeç burcunda yeniay da gerçekleşecek. Yengeç burcundaki yeniay, 2020 yılının tam ortasında gerçekleşirken, içimizi acıtan ne çok şeye şahit olduğumuzu daha iyi fark edeceğiz. Bu yeniayın renkli, kendinden çok bahsedilen, gündemi farklılaştıran bir havası olacağını şimdiden söyleyebilirim. Güneş, Yengeç dönencesini başlatırken 2001 yılında da sıfır derecede tutulmuştu. Bu durum 2001 yılına atıfta bulunacak. 2001 yılına deyim yerindeyse hızlandırılmış bir tur yapacağız. Bir anlamda tarih tekerrür edecek ancak bambaşka etki ve sonuçlarla! Ülkemizin 12. Evinde gerçekleşecek tutulma; hastaneleri, hapishaneleri, kolluk kuvvetlerini, gizli bilgileri gündeme taşıyabilir. Bu tutulma ayrıca komşu ülkelerdeki sürtüşmeleri, denizlerimiz üzerindeki gövde gösterilerini de temsil ediyor. Güneş tutulması esnasında nelere dikkat edilmeli?
Gerekli eşyalarımızı muhafaza etmeliyiz.
Önemli evrak ve belgelerin tam ve eksiksiz olduğundan emin olmalıyız.
Gününde teslim etmemiz gereken işler varsa tembellikten kaçınmalıyız.
Tutamayacağımız sözler vermemeliyiz.
Ailemizle olan ilişkilerimizde sağduyulu olan taraf olmalıyız.
Asla ve asla son güne iş bırakmamalıyız. Güneş tutulması esnasında gerçekleşen yeniay kimleri destekliyor?
İlişkisinde güven arayanları
Doğrudan asla sapmayanları.
Toparlayıcı ve yatıştırıcı olanları.
Tarafsız olanları. Güneş tutulmasının bizleri ters köşe edeceği durumlar:
Önceden hazırlanan planların değişmesi.
Hazır olmadığı halde hazır olması beklenen durumlar.
Yaşantımızda oluşabilecek dalgalanmalar.
Duygusal zaaflarımız.
Dağınık yaşantımız. Kimler güneş tutulmasının etkilerini dikkate almalı?
Plansızlar
Alınganlar
Gevezeler
İşlerden ve sorumluluklardan kaçanlar Parçalı güneş tutulmasında gündeme gelebilecek sağlık problemleri:
Ödem
Şeker rahatsızlığı
Tansiyon sorunu
Kan dolaşımı
Eklem ağrıları
Halsizlik 28 Haziran tarihini ajandalarınıza not etmeyi unutmayın! Bu tarihin önemi sandığımızdan da büyük olabilir. Uluslararası bazı belgelerin gizli içeriklerinden tutun da üst düzey yöneticilerin kapalı kapılar ardında yaptığı anlaşmalara kadar sırlar ortaya dökülecek. Kamuoyundan güvenoyu almış kişiler bile bazı falsolarıyla bu güvenoyunu kaybedebilirler. Su burcunda gerçekleşecek yeniay, hem teknolojik, hem de doğa anadan gelecek belli sorunları da gün yüzüne çıkarabilir. Güneş tutulmasında dikkatleri üzerine çekecek ülkeler:
Kazakistan
Rusya
Azerbaycan
Türkiye
Almanya
İran
Ürdün Yeniayda adından söz ettirecek liderler:
Angela Merkel
Donald Trump
Melania Trump
Boris Johnson
Galler Prensi Charles Yeniayda bu ünlüleri daha fazla konuşabiliriz:
Sezen Aksu
Serenay Sarıkaya
Seda Sayan
Deniz Seki
Tuba Büyüküstün 29 Ekim 1923 kuruluşlu ve haritasında Yengeç olan ülkemizi ilgilendiren yeniay, bizleri önemli olayların çemberinden geçirebilir. Komşu ülkelerin açıklamaları ve problemleri bizim ülkemizi de ilgilendirebilir. Aynı zamanda yeniay, ülkemizin partilerini de yakından ilgilendiriyor.

ASTRO GÜNDEM
Yengeç burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Emekçi, üretken sistem kapitalist yaklaşıma ayak direyebilir. Dünya siyasetinde dönüm noktaları niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. Son 2.5 yıldır bu aksta yaşanan tutulmaların sonuncusundan geçerken, Yengeç burcu Merkel, siyaseti bırakabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA