Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İlişkinizi canlandırmanın püf noktaları

Aşk duygusu hepimiz için en güzel, en özel duygulardan biridir. Aşık olmak duygularımızı canlandırırken, hayatımızı renklendiren özel değişimleri de beraberinde getiriyor. Ancak zaman geçtikçe, gündelik alışkanlıkların içine hapsoldukça ilişkilerimiz rutine giriyor. Peki ilişkimizi nasıl canlı tutabiliriz? Bunun için neler yapmalıyız? Gelin hep birlikte ilişkimizi zorlayan durumlardan nasıl kurtulacağımıza bakalım...
Farklı olduğunu hissettirin. Onu özel hissettirecek ve yalnızca kendisine söylediğinizden emin olacağı kelimeler ile hitap edin. İletişim becerileriniz size özgü olmalı.
Doğru iletişim kurun. Sorunlarınızın üstünü örtmek ya da göz ardı etmek yerine birbirinize sıkıntılarınızı rahatça anlatabilmelisiniz. Problemleriniz için birbirinize çözüm önerileri vermekten çekinmemelisiniz.
Önemsediğinizi gösterin. Onun hayatındaki gelişmelere duyduğunuz merak, ilişkinize karşı ne kadar ilgili olduğunuzu da gösterecektir. Vermiş olduğu fikirleri değerlendirin.
Günlük rutin faaliyetlerinizi gerçekleştirmek yerine daha önce yapmaya fırsat bulamadığınız etkinlikler için kendinize zaman yaratın. Her zaman gittiğiniz mekan yerine farklı bir yer tercih edebilirsiniz.
Geleceği onunla birlikte planlamaktan korkmamalısınız. Birlikte geleceği tasarlamak ve hayaller kurmak ilişkinize iyi gelecektir.
Birlikte yapmaktan keyif aldığınız yeni hobiler edinebilirsiniz. Birlikte bir kitabın aynı sayfalarını okuyup o kitap üzerine tartışabilirsiniz.

ÖZÜR DİLEYİN
Konuşurken göz temasından kaçınmayın. İlişkide olduğunuz kişi sizinle bir şeyler paylaşırken bütün dikkatinizi ona verin ve gözlerinin içine bakmaya çalışın. Bu, onu dinlediğinizi ve anlattığı şeyleri önemsediğinizi gösterir.
Özür dilemekten çekinmemeyin. İlişkide özür dilemek kişiyi erdemli birisi yapar. İlişkide yaptığınız hatalar için özür dilemekten sakın korkmayın.
Sorumluluklarınızın bilincinde olun. İlişkide üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirmeniz halinde ilişki daha sağlıklı bir şekilde ilerleyebilir. Sorumluluk alma konusunda çekinceleri olan biriyseniz bu konuda cesaretinizi toplamalısınız.
Özeleştiri yapın. Hatalı davranışların yanlış olduğunu kabul edin. İlişkinizi olumsuz etkileyen davranışları bir süzgeçten geçirebilir ve o yanlışların tekrarlamayacağını karşı tarafa hissettirebilirsiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Bir gün herkes aynı dili konuşacak. Ay-Plüton 120'liği barış temasını yükseltirken, yeni ekonomik anlaşmalara göz kırpabilir. Yeni bankacılık sistemlerini, uluslararası yatırımları ve devlet işletmelerini konuşabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA