Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2020 yılının en güçlü tutulması

Oğlak burcunda gerçekleşen tutulmanın etkileri asıl şimdi başlıyor. Hepimizin hayatına yine disiplin, düzen, yer yer de kaygı vermeyi planlayan tutulmanın arkasında başrol alan Satürn, Oğlak burcuna geri döndü. Bu da 1988–1990 yıllarında olan olayların etrafından dolaşacağımızı işaret ederken, Türkiye'de en çok belediyelerin gündeme geleceğini vurguluyor. 'Peki gündelik hayatımızda neler olacak?' derseniz... Önümüzdeki 3 ay boyunca daha hızlı dönecek dünyada sizin gündeminizde neler olabilirin listesini çıkardım.
Ay tutulmasında IN'ler:
Alışveriş
Yeni tatlar ve lezzetler keşfetmek
Yarım bıraktığımız hobilerimize dönmek
Tatil planları
Aile içindeki anlaşmazlıklar
Doğru olduğuna emin olduklarımızın bizleri şaşırtması
Ay tutulmasında OUT'lar:
Birikim yapma isteği
Sağlığımıza dikkat etmek
Kariyer beklentileri
Yeni bir ilişkiye başlamak
Kaderci olmak
Yatırım yapmak
Tutulmanın etkilerini en çok hissedecek burçlar:
Yengeç
Oğlak
Terazi
Koç
Tutulmadan etkilenmeyen burçlar:
Balık
Başak
İkizler
Yay
Tutulma bizlere ne anlatmak istiyor?
Oğlak burcunda gerçekleşen ay tutulması, bizlere zor süreçleri bile atlatabileceğimizi hatırlatıyor. 2020 yılının yarısını ardımızda bıraktığımız günlerde, solan umutlar da yeniden yeşillenecek. Bu tutulma, hayata dair ne yaşarsak yaşayalım, ister mutluluk ister üzüntü, isterse de hayal kırıklıklarına kadar, her şeyi gözlerimizin önüne serecek. Bu kadar bilgi ile kendimizi birer bilge gibi hissedeceğiz. Olgunluğumuzun sebebinizi daha iyi anlamımızı sağlıyor bu ay tutulması… Bu ay tutulmasında en çok hangi yıllar konuşulur?
1958-1960 arası
1988-1990 arası

HAYALLERİ ERTELEMEYİN
Ya egomuza yenik düşersek... Bu tutulmanın yansımaları hepimizin hayatında üç ay etkili olacak. Ne kadar değiştiğimizi, olgunlaştığımızı ,hatta daha kolay sorumluluk veya risk aldığımızı fark edeceğiz. Hayatımıza dair gerçekleri daha iyi kavrayacağımızı hissetsek de egolarımızın etkisinde kalmaya da bir o kadar meyilli olabiliriz. Bencil davranmamak için yoğun bir çaba gösterecek ama kimi zaman bencilce karar almaktan kaçamayacağız. Bu tutulma, birtakım şeytani düşünceleri ve bazı çekememezlik durumlarını da beraberinde getirebilir. Karmaşık ve bencil düşünceler sizin suçunuz olmayacak. Çünkü bu tutulma, kalpleri çaresiz bırakabilecek. Tutulma döngüsünde;
Dağınıklığımızı tamamen bırakmalıyız.
Hayallerimizi ertelememeli, planlı olmalıyız.
Dünyadaki önemli gelişmeleri takip etmeli ve güncel kalmalıyız.
Yaşantımızdaki gelgitli ilişkileri tekrardan gözden geçirmeliyiz.
Hayata dair bakış açılarımızı değiştirmeliyiz
Olumsuz durumlara fazla takılmamalı, hedeflerimizden şaşmamalıyız.

ASTRO
GÜNDEM
İnsanlık yaza yaza tüm cümleleri bitirdi, hayatları ise bir türlü yoluna girmedi. Ay- Uranüs iletişimi ile siyasetçilerin öfkeli konuşmalarına şahit olacağız. Dünyada beklenmeyen doğa olayları gündemi değiştirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA