Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İyicil Yeniay’ın burçlara etkisi

Dün gerçekleşen Yeniay, bu yılın en yaraları saran Yeniay'ıydı. Peki dün yaşanan bu Yeniay'ın hayatlarımıza ve burçlarımıza etkisini merak ediyor musunuz?
KOÇ: Çevrenizdeki kişiler ile anlaşmak konusunda bazı zorluklar çekebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni fırsatlar önünüze çıkabilir, uzun zamandır beklediğiniz fırsat kapınızı çalabilir.
BOĞA: Uzun zamandır dikkat etmediğiniz bir sağlık durumunuz varsa, bu Yeniay ile birlikte daha dikkatli bir yapıya bürünebilirsiniz.
İKİZLER: Yaşadığınız zorlukların üstesinden bu iyicil Yeniay'la gelmek istiyorsunuz. Özellikle ikili ilişkilerde kendinize karşı daha az baskı yapmak istiyorsunuz. Kontrollü bir şekilde iletişim kurmak isteyeceksiniz.
YENGEÇ: Yeniay'ın burcunuza etkisini oldukça hissedeceksiniz. Özellikle pandemi döneminde kendinizi kabuğunuzdan çıkamamış gibi hissettiyseniz, sosyal yaşantınıza geri dönmek isteyebilirsiniz. Maddi yönden beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir.
ASLAN: Uzun yolculuklara çıkmayı ve dinlenmeyi planlarken birtakım işlerle boğulabilirsiniz. 'Yoğunluk bitmez' dediğinizde sürpriz bir ilişki kapınızı çalabilir.
BAŞAK: İyicil gerçekleşecek bu Yeniay, yolculuk ve seyahat evinizde etkili olacak. Zorunlu bir şekilde yapmak zorunda olduğunuz değişimlerin sizi olgunlaştırdığını göreceksiniz. Gökyüzünün en şifalı Yeniay'ına doğru yürüyorsunuz.
TERAZİ: Hayatınıza yeni insanlar dahil olurken, kendinizi ikili ilişkilere karşı bir adım daha yakın hissedeceksiniz. Özgüveniniz artarken, proje bazlı işlerinizde önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz.
AKREP: İlişkinizle ilgili birtakım kıskançlıklarınız varsa bunların üstesinden çok daha rahat bir biçimde gelebileceksiniz. Ailenizle ilgili sorunlarınız varsa onların yaptığı hataları daha net fark edebilirsiniz.
YAY: Öfkenizi bir nebze hafifletmenin yollarını bulacaksınız. Ödemeleriniz ile ilgili, örneğin nafaka veya miras gibi konularda beklentileriniz varsa bu sorunları atlatacaksınız.
OĞLAK: Yeniay, sağlık konusunda sizi uyarabilir. Eğer çocuk sahibiyseniz, bu Yeniay çocuğunuzu eğitim alanında etkileyecek. Eğitimiyle ilgili yeni planlamalar ve araştırmalar yapabilirsiniz.
KOVA: Bu Yeniay, uzun zamandır yaşadığınız yorgunlukları ve kırgınlıkları tedavi edecek. İlişkisi olan bir Kova burcuysanız, ilişkinizle ilgili birtakım sorunları daha açıkça konuşabileceksiniz.
BALIK: Kendinizi, dile getiremediğiniz sözleri söylerken bulabilirsiniz. Yakınınızda davranışlarını beğenmediğiniz kişiler varsa, onlara karşı tepkileriniz daha net olacak.

ASTRO GÜNDEM
Bilim adamlarının yapacağı açıklamalar yüreğimizi ağzımıza getirirken, Güneş-Satürn karşıtlığı, Türkiye siyasetinde son 2 yılda yapılan ittifakların gidişatını yeniden düzenleyebilir. 2006 yılında kurulan Spotify'ın zor günlerden geçtiğini öğrenebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA