Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dolunay’ın sırları

Dün su burcunun en derin düşünen burcu Balık'ta gerçekleşen Dolunay, 10 Eylül tarihine kadar devam edecekken bizlere sırlarını fısıldayacak diyor gökyüzü!
Bir balık burcuysanız ve sırlarınız varsa, Eylül ayı bitmeden sırlarınızı daha çok derine saklamanızı öneririm. Çünkü 2 Eylül ile 10 Eylül arası gökyüzü sizlere ısınma turları attıracak. Yani sürpriz gelişmelerle de karşı karşıya kalacaksınız.
Yakın bir arkadaşınızla sebepsiz yere tartışabilirsiniz.
Sosyal medya hesabınızda sürpriz birisinin takip isteğini görebilirsiniz.
Mutfakta vakit geçirirken dikkatli olmakta fayda var.
İlişki durumları ne alemde?
Sosyal yaşantısında kendisini ilişkiye hazır görmeyen ve bu durumu arkadaşlarıyla deyimi yerindeyse her yerde paylaşan birisiyseniz; bu kadar net çizgileriniz olmasın derim. Dolunay hem sırları ortaya çıkaracak, hem de içimizdeki gizli dehlizlerde farklı hazineler bulmamıza yardımcı olacak.
Duygularımıza ket vuramadığımızı hissederken de yeni insanlarla tanışmanın vereceği hazzı anı yaşayarak değerlendireceğiz.
Aile içinde tartışma içeren diyaloglardan sakınmalıyız çünkü duygusal harbimizle ne söylediğimizin farkına çok sonra varabiliriz.
Eylül ayına birçok beklentiyle giriş yapmışken hayatın bize neler getireceğini dört gözle bekler olduk.
Sabrın sonu selamettir sözü kulaklarımızda çınlarken uzun bekleyişler içimizdeki kaygı ve endişeyi arttırabilir. Sevdiklerimizden güç almak ve onlarla vakit geçirmek kötü duyguları bagaja atmak için mükemmel bir çözüm yolu olacak.
Büyük harcamalarınız varsa bunları 2 ve 9 Eylül tarihleri arasında yapmalısınız.
Harcamalarınızı 15 Kasım sonrasına ertelemelisiniz.
Eğer yeni bir işe başlayacaksanız kendinizi ifade ederken karşı tarafı da detaylıca dinlemelisiniz.
Şehir, ülke ya da ev değiştirmeyi düşünüyorsanız burada acele etmemeli, olayların akışına göre rotanızı belirlemelisiniz.
İşyerinizi kapatmayı düşünüyorsanız gökyüzü bunu 15 Kasım'dan önce yapmamanızı tavsiye ediyor. Gökyüzü özellikle 2020 gibi eşine az rastlanır bir yılda en hararetli virajını alırken Dolunay ile başlayacak olan gökyüzü transitleri bizlere şakası olmadığını, tedbirli olmamız gerektiğini ve ihmal ettiğimiz şeylerin önümüze geleceğini şüpheniz olmasın ki gözler önüne serecek.

ASTRO
GÜNDEM
Kendisinden öğüt isteyene 'merhametli ol' demek ne güzeldir. Merkür- Satürn 120'liği mülteci kamplarını gündeme getirirken, meclis toplantılarındaki öfkeli çıkışlar gündemde yer bulabilir. Türk futbolunun yaşayacağı artçı depremler başlayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA