Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Eylül bizi destekliyor mu?

Eylül ayına girdiğimiz gibi içimizdeki düşüncelerin ve aldığımız sorumlulukların arttığını hissediyoruz, bu gayet normal. Peki Eylül ayı bizi destekliyor mu?
KOÇ: Doğruluğundan emin olmadığınız sözlere körü körüne inanmamalısınız. Sizin için iyi hisler besleyen kişilerle tanışabilirsiniz. Elinizdekilerin kıymetini sonuna kadar bilmeniz gereken bir ay…
BOĞA: Harcamalarınız sizce de artmadı mı? Maddi anlamda kendinize çekidüzen vermek isteyebilirsiniz. Eylül ayında hem yatırım yapmak, hem de düzenli harcama yapmak için çaba sarf edeceksiniz.
İKİZLER: Yakın çevrenizle iletişime geçmekte zorlandığınız kişilerin size karşı olan tavırları değişebilir. İkili ilişkilere karşı kendinizi kararsız gibi hissetseniz de eninde sonunda bir adım atmak isteyebilirsiniz.
YENGEÇ: Eylül'de ailenizle uğraş içinde olacaksınız. Onların yaşayacağı olayları gözlemlerken elinizden gelen yardımı yapmak isteyeceksiniz.
ASLAN: Kariyer alanında plan yapmak isteyeceksiniz. Çalıştığı işinden memnun olmayan Aslan burçları için Eylül ayı sıradan bir ay olmayacak.
BAŞAK: Sağlık sektöründe görev yapan Başak burçlarını oldukça yoğun bir ay bekliyor. Kariyer anlamında sıkıntı çeken ve iş arayışı içinde olan biriyseniz, Eylül ayında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
TERAZİ: İkili ilişkilerde verdiğiniz tepkilerde doğru tercihler yapıyorsunuz sevgili Teraziler. Ailenizde önemli sağlık sorunları sizi endişelendirebilir.
AKREP: İş hayatınızda artan sorumluluklar sizi oldukça yorabilir. Akrepler temizlik konusunda Eylül ayının en titiz burçları olacaklar. Maddi arayışlar içindesiniz.
YAY: Yalnız yaşayan bir Yay burcuysanız, yakın bir arkadaşınız sizde uzun bir süre kalmak isteyebilir. Bankalarla iletişim kurabilirsiniz.
OĞLAK: İlişkisi olan Oğlak burçları için Eylül ayı bazı gerilmeleri de beraberinde getirebilir. Bölgesel kas ağrıları çekmenizin sebebi, hayatınızda spora fazla yer vermemeniz olabilir.
KOVA: Kişisel hayatlarında oldukça değişime gidecek olan Kova burçları Eylül ayını başka yaşayacak. Çalıştığınız iş yerinde maaş konusunda revize talep edebilirsiniz.
BALIK: Evlilik hazırlıkları olan Balık burçları bu güzel hazırlığı ileri bir tarihe ertelemek isteyebilirler. İşte radikal kararlara imza atabilirsiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Her zaman doğruyu söyle, en azından ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın' sözünü hatırlatacak Ay-Uranüs kavuşumu! FIFA, futbol dünyasını yön verecek açıklamalar yapabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA