Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş hayal gücümüzü güçlendiriyor

Güneş dünden itibaren başlayıp 22 Ekim'e kadar Terazi burcunda seyrederken zihinsel anlamda kendimizi geliştirmek isteyeceğiz. Özellikle eğitim alanında kendini geliştirmek isteyen kişiler, dün itibariyle yoğun akademik süreçler içerisinde olabilirler. Yaz aylarını verimsiz geçirdiğini düşünen kişiler bu konuyu kafalarına takmasın. Çünkü Güneş, sonbahar ekinoksunun da etkisiyle içimizdeki yaratıcılık dürtüsünü uyandıracak. Sanatsal alanda kendimizi daha verimli hissedeceğiz.
Güneş Terazi burcundayken hangi sektörler konuşulur? Dış ticaret ve serbest piyasa ekonomileri, önemli şirket evlilikleri, yazılım sektörü, mobil uygulama sektörü, biyokimya, gıda sanayisi, bankalar, krediler.
Hesap yapanlar kazanacak mı? İçimizdeki planlı yapıya da gönderme yapan Güneş, Terazi burcunda seyir ederken matematiksel düşünmek konusunda bizlere katkı sağlayabilir. Hayatında önemli hedefleri olanların ve bunun için yoğun mesai sarf edenlerin hesapları çarşıya uyacak.
Güneş-Terazi yolculuğunun engebelerine takılacaklar: Evcil hayvanları olanlar, temizlik ve titizlik hastalığı olanlar, dışarı çıkamayanlar, çoklu kişilik bozukluğu olanlar, psikolojik ilaç kullananlar, telefon bağımlılarının telefonuyla ilgili çıkabilecek sorunları , uzun yıllardır ayrı şehirlerde ilişki yaşayanlar, yaşı büyük olan ve yalnız yaşayanlar, fanatikler ve fanlar.
Hangi ünlüler gündeme gelecek? Silvio Berlusconi, Benjamin Netanyahu, Imran Khan, Viladimir Putin, Theresa May, Hülya Avşar, Tarkan, Burcu Esmersoy, Tiffany Trump.
Gece ve gündüz eşitlenirken:
Yaşam alanını toparlayın.
Bağış ve yardım yapın.
Pişir, yedir ve paylaşın.
Hedef koyun.
Para biriktirin.
Büyük laflar etmeyin.
21 gün değiştirmek istediğiniz alışkanlıklarınız için bir adım atın.
Güneş Terazi burcundayken etkilenecek burçlar: Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak
Güneş Terazi burcundayken dikkat edilmesi gereken günler: Zor Günler: 2 Ekim, 14 Ekim, 15 Ekim, 18 Ekim. İyi günler: 8, 16 Ekim.

ASTRO
GÜNDEM
Sudi Arabistan- Türkiye ilişkileri, öncelikle gümrüklerde sonra siyaset arenasında farklı bir döngüye girebilir. Gündemi keskin konuşan siyasetçiler belirlerken, ülke genelinde kısıtlamalara kanalize olabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA