Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ekim ayında neler olacak?

2020'nin şifreleri nasıl çözülecek?' sorusuna cevap niteliğinde bir Ekim geçireceğiz. Ülkelerin sınırlarında meydana gelen kargaşa geçen yılları aratmayacak gibi duruyor. Mars gümbür gümbür bir ateş topu gibi geri giderken, yakıp yıktığı konular belki de yıllarca konuşulacak.
Ayın ilk günü Dolunay ateş burcunda meydana gelirken, mücadele gezegeninin yarattığı patırtıyı artırabilir. Göç dalgasından sağlık konusuna, büyük psikolojik etkilere kadar duygusal ikilemleri getirebilir. İnsanların başkaldırılarına şahit olacağız. Dünya, baş döndürücü bir şiddet ve öfkeyle kaderi, kendi elinde bir saatli bomba gibi tutabilir.
Bitmez tükenmez kapitalist sistem, yaşlı dünyanın en büyük belası gibi görünmeye başlayacak. Mars'ın en çıplak haline bürünen gökyüzü, dibe inmeden çıkışı göstermeyeceğini ifade edebilir.
Gücü elinde bulundurmak eskisi kadar popüler olmaya- cak.
Bazı büyük kurucu sistemlerin yıpranışına şahit olacağız.
Tamamlayıcı alternatif inançlar, felsefi yaklaşımlar artabilir.
Mars'ın Koç burcunda, Merkür'ün Akrep burcunda geri gitmesi, sarmal bir etki yaratacak. Şöyle ki; insanlığın arınması ve şifalanması için bir şansı olacağını gösterecek.
Sınırlara yürüyen insanlar göreceğiz.
Girilmez bölgelere giren insanların paylaşımlarını takip edeceğiz.
Güven sorgulaması siyasetle toplumsal kaygıları birleştirebilir. Aynı aya denk gelen Merkür ve Mars Retro'su, 14 Ekim itibariyle birlikte saf tutup dünyanın kahrına dem vurmaya çalışacak.
Türkiye'de hapishaneler, dünyada uçak kazaları gündeme gelebilir.
Ülkelerin kavgasını hangi anlaşma ve yaptırımla durduracağını gösterecek.
İsrail ve Suriye gündemde olacak.
Yukarıda bahsi geçen toprakların tarihi yeniden yazılacaksa, Satürn döngüsünde bu yıl yaşanan olaylara büyük bir vurgu yapacak. Satürn-Oğlak döngüsünün son dereceleri geçmişin de şifrelerini çözecek.
Astroloji, iz sürme sanatını oluşturur. 2020 yılında MI6 (İngiliz İstihbarat Teşkilatı), sıradan bir iş yeriymiş gibi hareket etmeye devam ederken, dünyaya farklı bir mesaj verebilir. Uranüs'ü toprak (Oğlak) burcu olan MI6'nın kendi içinde yenilikler yaptığını göreceğiz. Temmuz'da 100'üncü yılını kutlayan İngiltere'nin gizli haber alma servisi MI6, bazı kişileri ifşa edebilir. Sistemler kendi içlerinde temizlik yaparken, Ekim ayında olası konuları görebiliriz. Ülkelerin kendi istihbarat mekanizmalarının ne denli bağımlı ya da bağımsız olduğunu gösterebilir.

ASTRO
GÜNDEM
Ay-Mars 60'lığı, kararlı kadın liderleri gündeme alacak. 17 Temmuz 1954 doğumlu, Satürn'ü akrep Angela Merkel'in Türkiye ile olan görüşmeleri dikkat çekerken, Almanya'da yaşayan gurbetçiler için yeni bir dönem başlayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA