Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2020 Kasım ayında bu saatlere dikkat

Hayatımızdaki kırılmaları ve verdiğimiz kararların sonuçlarını daha iyi hissedeceğimiz bir aya 'Merhaba' dedik. Bakış açımızın etkili bir şekilde gelişimini izlemek ise 2020'nin son düzlüklerinde hata yapmamızı engelleyecek.

KASIM'IN ETKİLERİ
Merkür'ün hava burcundaki geri hareketi devam ederken, keskin düşüncelerin esiri olabileceğimizi işaret ediyor bizlere. Bu keskin düşüncelere hem ilişkilerimiz, hem kariyerimiz, hem de eğitim hayatımız dahil olurken daha önce bir benzerinden geçmediğimiz döngülere girebiliriz.
'Bu kadarı da olmaz' dedirten zamanlardan geçiyoruz
Yaşamımızdaki her ayrıntıya ne kadar dikkat etsek de kozmik puzzle'ın bizler için bambaşka sürprizleri olabilir. Dolayısıyla en beklenmedik olayları bile düşünebilir, bu olaylara karşı kendimizi hazırlayabiliriz. Haberci gezegen Merkür, su burcunda konumlanırken; teknolojik ürünlerimizin garanti tarihleri ile ilgili sorunları, önemli maddeler olan sözleşmeleri, toplumsal açıdan önemli olan torba yasaları gündeme getirebilir. Gökyüzü ise rahatlamak ve akıllıca kararlar almak için 15 Kasım'dan sonrasını işaret ediyor. Kasım ayında neler su yüzüne çıkabilir?
Yatırımlarından beklentilerini artıranlar
Şans oyunlarına ilgisi artanlar
Devrimsel nitelikte kararlar alan şirketler
Ailesiyle sorunları olup bu sorunları derinleştirenler
Maddi konularda kafa karışıklığı yaşayanlar
Kasım ayının son virajlarını verirken Güneş'in ateş burcuna geçmesi önemli sorunları gözler önüne serebilir. Bu geçiş, ilişkilerdeki çatlakların içini güneş ışığıyla doldururken bilmediğimiz bazı sırlara da vakıf olabiliriz.

Ay'ın boşlukta olduğu saatlere dikkat:
2 Kasım Pazartesi 04:29-11:59
4 Kasım Çarşamba 15:48- 23:45
11 Kasım Çarşamba 12:58- 18:09
13 Kasım Cuma 13:32-18:18
17 Kasım Salı 09:54-18:34
21 Kasım Cumartesi 02:48'den 22 Kasım Pazar 06:05'e kadar
24 Kasım Salı 12:44-17:04
29Kasım Pazar 14:48–18:15

ASTRO
GÜNDEM
Merkür-Satürn 90'lığıyla teknik anlamda devletlerin birbiriyle kapışmalarına tanık olabiliriz. Global finans alanında ağırlığını koymak isteyen ülkeler iddialı bir yapı kurabilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA