Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aralık ayında kış uykusuna yatacağız

Öğreten, disipline eden, düzelten, dayatan gezegen Satürn, artık kendini güçlü hissettiği Kova burcunda. Satürn, ağırdan alan tüm sıkıntılı yapıları artık ortaya dökme zamanı olduğunu işaret edecek. Öğreten gezegen ilk adımını Mart 2020'de yapmıştı ancak hemen geri giden gezegen Oğlak burcunda hareket etmeye devam etmişti. Bir nevi yarım bıraktığı işi tamamlamak için son hamlelerini yapmaya çalışabilir.
Arşa değecek günlerden geçiyor olabiliriz Jüpiter ve Satürn yine aynı burçta kavuşuyor. Bu sefer de hava burcunda… Az görülen bu gökyüzü olayı insanlığı büyük bir eşikten atlatacak. Bunu hemen görmeyeceğiz ama insanlığın yeni yaşam biçimini oluşturacak. 2020 yılı sanki bunca zaman beklemiş gibi her şeyi bir anda önümüze sorun olarak sıraladı. İnsanların endişeye kapıldığı bu döngüde bu ikili yeniden doğuşun habercisi olacak. 21. yüzyılın gündemini belki de Satürn, Kova geçişi belirleyecek. Bu yüksek uyanışa Jüpiter, 17 Aralık'ta Kova burcuna geçerek katılacak. 21 Aralık'ta ise kavuşum bizleri bekliyor olacak.
Yüzünü güneşe çeviren insan, gölge görmez.
İşlevini kaybeden ulus üstü sistemleri, yapıları sorgulayacağız.
Teknolojik aletlerin ve uygulamaların içine gömüldüğümüzü, farklı bir uyanışla anlayacağız.
Bankalar tarihi bir süreç yaşayabilir.
Dünya genelindeki hukuk insanları gündeme gelebilir. Türkiye'nin 8. evine yerleşen Satürn'ün temsil edecekleri;
Sigortacılar ve firmaları
Miras ve hukuksal alanlar
Bize karşı açıkça düşmanlık sergileyen ülkeler
Gazetecilik ile ilgili cemiyetler ve kurumlar
Köklü değişimi fark edeceğiz İki buçuk yıl boyunca bu başlıklar altındaki alanlarda tahmin etmediğimiz en köklü değişikleri yaşayabiliriz. Satürn'ün Kova burcuna geçişi birçok ülkenin nizamını değiştirecek özellikle de Akdeniz ülkelerinin. Sadece ülkemiz değil, bu döngüden birçok ülke de etkilenecek, ancak ilk fark edenler arasında olacağız. 1991-1994 yılları arasında Satürn yine Kova burcundaydı. O tarihlerde yaşanan gelişmelere baktığımızda 21. yüzyılda yaşanacak Satürn- Kova döngüsünün çok daha üzerinde gelişmeler yaşanacağını vurguluyor. Nasıl gelişmeler mi?
Bitişler ve başlangıçlar keskin olacak.
Aynı yöne bakabilmeyi öğreneceğiz.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Jüpiter ilişkisi kelimelerin küçük kaldığı günleri ifade edecek. Uluslararası nitelikte olan anlaşmalar gündeme gelirken 1979 yılında Satürn – Başak döngüsündeyken devrim geçiren İran'ın ismi gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA