Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeniden evlerimizdeyiz

2020'de bir çemberin içerisine düştük, şimdi ise bu çemberin en ucunda oturuyoruz hep birlikte. Yılın başına dönmüş olabiliriz, ancak bu sefer daha keskin döndü insanlık. Mavi gezegenimiz diğer gezegenlerin kavuşumundan destek almak için gün sayıyor. Bunu belki çıplak gözle görmeyeceğiz ancak bizi cendereye atan toprak kavuşumları olurken bizleri cendereden çıkaran ise hava kavuşumları olacak.
2019 yılının sonlarında dünyada yüksek sesle konuşulmaya başlanan ve ilk vakaları Mart ayında duyduğumuz Covid-19 virüsü yeniden biz insanoğlunu dört duvar ardına aldı. Evlerimize yeniden kapandığımız ve sokağa çıkma yasaklarının tekrardan alındığı bugünlerde sosyal alanımız bir daha evlerimiz oldu.

ÖZLEDİĞİMİZ HAYAT İÇİN ÖZVERİ VAKTİ!
Bu sürece daha önceden tecrübe ettiğimiz için evimizde zaman geçirmek konusunda da kararsız davranmayacağımız kesin, ancak sosyal mesafemize ve kişisel sağlığımıza dikkat ettiğimiz takdirde virüsün yayılımını en aza indirip özlediğimiz sosyal hayata dönebiliriz. Hepimiz sevdiğimiz kişilerle bir arada olmayı ve maske kullanmadan sokağa çıkmayı özledik en nihayetinde.
17 Aralık 2020 tarihinde gökyüzünde başlayacak olan kavuşum aşıya kavuşmanın ve aşının yayılmasının startını verecek. İnsanın yaptığını yeniden insan bozarken astrolojik tarihlerden hiç şüpheniz olmasın ki faydalanacaklar. 2019 ve 2020'nin sonundaki nadir karşılaştığımız gökyüzü olayları insanlığı 'aşı'layacak. Aşı savaşları dünyanın her köşesinde yaşanmaya başlanırken bir nebze kafamız da karışacak.
Evden çalışanlar ne yapmalı?
Evlerimiz yeniden sosyal alanımız haline geldi dedik ama bu duruma evde çalışan kişiler dahil değil. Malum birçok şirket evden çalışma modeline dönmüş durumda; bu da demek oluyor ki özellikle de evli çiftler ya da ailesi kalabalık olan kişiler bu evde kalma durumunda zor süreçler yaşayabilirler. Bu noktada evinizi ikiye bölmeniz gerekiyor. İş saatlerinizi de kesinlikle evdekilerin bilmesi gerekiyor. Sonuçta mesaidesiniz.

ADAPTE OLMAK DOĞAMIZIN BİR PARÇASI
Yaşadığımız mavi gezegenimiz insanoğlunu hiçbir zaman ikna etmemiş. Bugünden sonra da ikna etmeye çalışmayacak. Doğal seleksiyon bu olayın da üstesinden gelecek. Dünyayı yılın başından bu yana etkisi altına almış olan Covid-19 virüsünü henüz yenememiş olan biz insanoğlu ise yaşama adapte olmaktan başka bir şey yapamıyoruz. Antik zamanlardan bu yana doğamızda olan hayatta kalma içgüdüsü ise teknolojinin sardığı evlerimizde yeniden kendini gösteriyor. Evlerimiz yeniden sosyal alanlarımız oldu diyoruz ama bunun uzun bir süre de devam etmesini istemiyoruz. Dünya her dakika bizi şaşırtıyor.

ASTRO GÜNDEM

Güneş-Mars 120'liği ağırlıklı olarak gençlerin öne çıktığı başarıları işaret edebilir. 15 Haziran 1953 yılında doğan ve Mars'ı Yengeç olan Şi Cinping kendi ülkesindeki bazı yaptırımlarıyla dünya gündemine oturabilir. Altın stoğu olan ülkelerin sıralaması değişiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA