Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür ‘bu kadar da olmaz’ dedirtecek

Geri sayım başladı! Dünya üzerindeki tüm insanlık, dili, dini, ırkı ne olursa olsun 2020'nin bitmesi için geri sayımı başlattı. Bütün dünya aynı duyguyu eşzamanlı olarak yaşıyor. Bu ay hem yılı bitiriyor hem de yeni hedeflerimizi gün yüzüne çıkarıyor. Bu noktada iletişim gezegeni Merkür de en yoğun olduğu aylardan birisini yaşıyor.
Hatırlarsınız ki Merkür ayın başında ateş burcundaydı, Merkür'ün ateş burcuna olan ziyareti yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık tarihine kadar devam edecek. Bu tarihten sonra da toprak burcuna geçecek. Anlaşılan Merkür'ün bu ay içerisindeki yolculukları bizleri de içsel bir yolculuğa çıkaracak, iletişim metotlarımızı baştan yazdıracak.
Merkür Aralık ayında birçok gökyüzü olayında aktif bir rol oynarken iletişim konusunda farklı bir sürece girdiğimizi hayatımızın her noktasında bizlere gösterecek. Mitolojinin haberci gezegeni bizlere ''Bu kadarı da olmaz'' dedirtebilir.
Uzun zamandır süren arkadaşlıklarımız ani bir kararla sonlanabilir. Aynı şekilde aniden gelişen arkadaşlıklar uzun dostluklara dönüşebilir.
Zorlu süreçlerden geçen bazı arkadaşlarımız ile daha samimi ilişkiler kurabiliriz, bu durum aramızdaki güven bağlarına işaret edebilir.
Ani gerginliklerimiz ve yoğun streslerimiz Aralık ayında artış gösterirken zaman zaman ailemizle bile karşı karşıya gelebiliriz.
İş hayatımızdaki kurumsal alışkanlıklarımızı yeniden gözden geçirebilir, iletişim becerilerimizi geliştirmemiz gereken durumlar ortaya çıkabilir.
En normal konuşmalar bile sinirlerin gerilmesine sebebiyet verebilirken arkadaşlıklar arasında gizli mesafeler doğabilir.
İnsan kaynakları sektörü Merkür'den nasibini alanlardan.
En çok da insanlarla ve kurumlarla birebir ilişkiler kuran sektörler Aralık ayında sıkışma evrelerinden geçerken insan kaynakları sektörü bu sıkışmanın başını çekenlerden olacak. Yanlış anlaşılmalar, önemli belgelerde gözden kaçan detaylar, not alınmadan aktarılan bilgiler, telefon konuşmalarındaki yanlış anlaşılmalar, onay görmeden başlayan projeler, birbirimizin adına yaptığımız konuşmalar vs. gibi durumlar en çok Aralık ayında ortaya çıkarken, daha dikkatli olmamız gereken günleri yaşayacağız.
İletişimimizi temsil eden Merkür'ün Aralık ayında bu denli aktif olması bizleri kaygılandırmasın, yaşanılan aksaklıklar sayesinde doğru yol öğrenilir ve tecrübe kazanılır. Ancak şu bir gerçek ki Merkür'ün etkileri yılın son virajlarını alırken daha net ortaya çıkacak.

ASTRO GÜNDEM

Şans gezegeni Jüpiter bugünden itibaren Oğlak burcundan taşınmanın hazırlığını yapıyor. 4 Ekim 1947'de Satürn – Aslan döngüsünde kurulan giyim firması H&M, tekstil sektöründe yaşanan dalgalanmalardan nasibini alırken ülkemizde toptan satış fiyatları etkilenebilir. Instagram satışlarına yeni yasal düzenlemeler gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA