Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu dolunayla gizli ilişkiler ortaya çıkacak

Bugün gerçekleşen dolunay 2021'in ilk dolunayı olacak. Geçen yılın intikamını alırcasına dünya daha hızlı dönecek. Dünyanın gözü yine Amerika'da olacak ve bu sefer Trump göstericilerini değil, Biden göstericilerini izleyeceğiz. Dolunay; 1942 yılında Akrep burcu dolunay fazında dünyaya gelen Joe Biden'ın koltuğa gelişinin de tıpkı seçilmesindeki gibi olaylı olacağını işaret ederken dünya ekranlarından Amerika'yı daha çok izleyeceğiz. Amerika'da yapılan gösteriler sırasında trajikomik olayların yansımalarını sosyal medya üzerinden yoğunlukla göreceğiz.

İNTERNET SORUNLARI
Dünya çapında imzalanacak ya da görüşülecek ticaret kararlarını konuşabiliriz. Bir araya gelmez denilen markaların bile bir araya geldiğini duyacağız bu dolunayda. İnsanlık; denizlerdeki politikaların kesişmesi ile, "Sıcak saatler kapıda mı?" diyecek.
Bu dolunaya Aslan burcunun her zamanki dolunayı deyip geçebilir miyiz? Tabii ki hayır. Sebebi ise; Güneş Jüpiter kavuşumunun yanı sıra öğreten ve disipline eden Satürn'ün Kova burcunda olması… Kova burcunda 4 gezegenin hareket etmesi ve Türkiye'nin natal haritasında 8. evine düşmesi ile ülkemizin taviz vermediği alanlar depreşebilir. Önümüzdeki günlerde Türkiye'nin dış ticareti artabilir. Dolunay, birçok ülkenin ülkemizde yatırımlar yapacağına ve girişimcilerin yüzünün güleceğini işaret ederken, uzun zamandır üretimi yavaşlatmış fabrikaların da devir artırabileceğine tanıklık edeceğiz.
Peki, Kova burcunun bu kadar aktif olduğu ve Venüs-Plüton kavuşumunun Oğlak burcunda gerçekleştiği sırada meydana gelen dolunay hangi konuları gündeme getirecek?
İnternet sağlayıcıları ile ilgili sorunlar.
İnternet bankacılığı..
Elektronik para aktarma üzerinde oluşan sorunlar.
Dünyanın belli ülkelerinde internet kesintileri olacak. Anın haritasına baktığımızda özellikle de Rusya, Ukrayna, Kazakistan gibi ülkelerde dolunayın etkisini göreceğiz.

SKANDALLAR OLABİLİR

Dolunay ateş burcunda gerçekleşip, Venüs–Plüton, Oğlak burcunda kavuşurken;
Gizli ilişkiler.
Evlilikler, evliliğinde 3. şahıslara yer verenler.
En önemlisi ise bağımlılıklarını gizleyenler ortaya çıkacak.
Dolunay, Türkiye'nin astroloji haritasına göre ülkemizin ünlülerini, bir anda yaşanacak skandalları ve ani biten evlilikleri mercek altına alacak.
Türkiye'nin magazin gündemi; aldatılma, ihanetler, sosyal medya açıklamaları ve Instagram Dm'lerindeki konuşmalar ile şişebilir.

ASTRO GÜNDEM

Venüs-Plüton kavuşumu dünyadaki futbol endüstrisi kavramını hatırlatacak. Ekonomik buhrandan geçen dünya devi kulüplerin yaptığı transferler "Hani futbolda para yoktu?" sorusunu sordururken, bazı transfer usulsüzlükleri gündeme gelebilir. Bir yandan da futbolcu eşlerinin sosyal medya paylaşımları ve atışmaları konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA