Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Özgür olacağımız günlere yaklaşıyoruz

Aslında baktığınızda bu ateş burcundaki dolunay; 'son sıkıntılar, son virajlar, en nihayetinde de özgürlüğe 5 kala' mesajını vermeden edemeyecek. Dünyanın her köşesinde hissedilen yıkıcı yılın ardından manevrası sert olan bu dolunay; son kozlarını herkese oynarken dengeleri değiştirmekte kararlı davranacak. Covid- 19 diyerek yola çıktığımız virüs ile ilgili bilim adamlarının farklı açıklamalarını, virüsün mutasyon geçirmiş hali ve "Covid- 20 mi geliyor?" soruları eşliğindeki gelişmeleri hayatın koşturmacası içinde sorgulayabiliriz. Bu dolunay; aşıları, solüsyonları, ilaçları ve en önemlisi ise bilim ile tıbbın eş zamanlı yükselişiyle birlikte insanları kapalı kapıların ardından çıkaracak. Bize özgürlüğü haplar ve solüsyonlar verecek.

AŞI PLATFORMLARI

Dolunay; 2021'de var olma mücadelesi veren kurumların ve yapıların çıkışlarını, virüsün hayatlarımıza tutunmak için son çırpınışlarına tanıklık edeceğimizi işaret edecek. 'Pandemi ile başlayan yolun buralara gelebileceğini kim bilebilirdi?' sorusunun ipuçlarını uluslararası kurumların enteresan açıklamaları ile yakalayabiliriz. Bugünden sonra havalimanlarında kurulacak aşı platformlarına da şahit olabiliriz.
Dolunay ile birlikte Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un açıklamaları konuşulabilir. Macron'un Oğlak burcu olduğunu ve bu dolunayın içinde gizlenmiş gezegenlerin Oğlak burcunda kavuştuğunu tekrar hatırlatmak isterim.
Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını tüm dünya olarak hep bir ağızdan dile getireceğiz. Sivil itaatsizliğin Avrupa sokaklarında yayıldığına şahitlik edeceğiz.
Aslan burcunda gerçekleşecek bu dolunay,
Haberleşmeye
Ajanslara ve hızlı haber akışlarına
Haber alma özgürlüğüne
Dijital diktatörlüğe de vurgu yapacak

İLİŞKİLER KOPACAK

Ay, Güneş'in rolünü çalarken gökyüzündeki heybetine kavuşumlar da destek çıkacak. Özelikle aşk gezegeni Venüs'ün yer altı gezegeni ile kavuşması yıllardır bir küs bir barışık giden, sadece bir kişinin fedakarlığı ile yürüyen ilişkileri koparacak.
Eğer sevgiliniz size hayatını değiştirip geleceğini söylüyorsa ve kendi sorumluluklarını dahi yerine getiremiyorken, sizi mutlu edeceğini söylüyorsa inandığınız yerden sınanabilir, sevgilinizin yalanlarına şahit olabilirsiniz.
Kimi ilişkilerdeki üçüncü şahısların etkisi daha etkili olabilir. Dolunay, kalbimizin özel odalarına üçüncü şahısları sokmamamız konusunda uyaracak bizleri.
Sevgili Twitburc okurlarım; dobra bir dolunay ile karşı karşıyayız. Siz siz olun kendinizi kandırmayın, çünkü siz kendinizi kandırırsanız sizi herkes kandırır.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Jüpiter kavuşumuyla; eğitim evrim geçirecek! 21 Mart'tan sonra tüm dünyada insanlık sokağa dökülmeye başlarken eğitimdeki yeni düzenlemeler ardı ardına gelecek. Birçok eğitim kurumu pazarlama ve reklam stratejilerinde rekabete girebilir. Etüt merkezleri ve yan eğitim kurumları eski günlerine geri dönecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA