Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sürpriz aşklar yaşanacak

Venüs'ün Kova burcuna geçişiyle birlikte ilişkiler de hız kazanacak. Beklemediğiniz, planlamadığınız bir ilişki kapınızı çalabilir. Kalbinizi meşgul edebilecek konulara hazır olun diyor aşkın gezegeni! Bir araya gelmez dediğiniz kişileri yan yana görürseniz hiç şaşırmayın. Çünkü Venüs'ün etkileri yüzeysel olmayacak. İlişkiye başladığınız dönemin, ilişkinizdeki etkilerini de unutmamanız gerekir. Burcunuzun, diğer burçlar ve gezegenler ile olan ilişkisi, bilmediğiniz konuları da gündeme getirebilir. Gökyüzündeki hareketliliğin devam ettiğini sakın unutmayın!

DESTEK BEKLİYORSUNUZ

Hayatınızda destek beklediğiniz zamanlar olabilir. Bu süreçte size karşı olan desteği hissedeceksiniz. Yanınızda olan insanlar size güç verecek. Sevdiğiniz insanlar, deyim yerindeyse arkanızda bir duvar olacak. Hep güzel şeyler olsun istiyoruz ama hayal kırıklıklarını da unutmamak gerekir. Yaşananlardan ders almak gerekir. Unutmayın her hayal kırıklığı size tecrübe olarak geri dönecek ve güçlenmenizi sağlayacak.
Gökyüzünün sizler için söylediklerine kulak vermeyi unutmayın. Hayatta öğreneceğiniz çok şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Venüs, maddi konularda da karşınıza gelecek ama duygusal konular kadar sizleri meşgul etmeyecek. Alım satım konuları gündeminizde çokça yer alabilir. Yeni bir ev ya da araba almayı düşünüyorsanız, adım atmayı isteyeceksiniz. Maddi konularda beklentileriniz varsa, olumlu dönüşler alabilirsiniz. Ortak olarak iş yapmayı da Venüs'ün Kova burcuna geçişiyle birlikte düşünebileceğinizi vurguluyor gök kubbe.

HARCAMALAR ARTABİLİR

Venüs, Kova burcundayken hangi konular karşımıza çıkabilir?
Kıskançlık
Beklenmedik ilişkiler
Sürpriz kararlar
Önemli değişimler
Alışverişte aşırıya kaçmalar
İş alanında ortaklıklar
Dış görünüşü değiştirme isteği, köklü stil değişimleri
Kilo verme mücadelesi
Kişisel harcamalar
Her anlamda farkımızı ortaya koyma isteğimiz çevremizin dikkatini çekecek. Bugüne kadar emek verdiğimiz bütün konularda manevi destek de arayabiliriz.
Venüs'ü Kova olan Ajda Pekkan gibi şıkır şıkır süslenip giyinenler artık daha sade bir tarza geçmek isteyebilirler.
Anlayacağınız Venüs'ün Kova hali herkesi şaşırtacak.

ASTRO GÜNDEM

Kova burcundaki dizilime bugün Venüs de katıldı. Bir yandan Merkür de Kova burcunda geri gidiyor. Uzay ve uzay bilimleri konusunu gündeme taşıyabilir. Bambaşka sektörlerde isim yapmış şirketlerin uzay araştırmaları için maddi kaynak ayırdıklarına şahitlik edebiliriz. Bunun yanı sıra dünyada elektrik ve internet kesilmeleri yaşanabilir. Teknoloji ile olan sınavımız keskin olacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA