Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ
Aklınızdaki soruları bir bir açıklığa kavuşturmak istediğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Sizin için önemli olan kişilerin bazı eleştirileri etkili olabilir.
››› BOĞA
Sosyalleşmeyi ve bir şeyler paylaşmayı ne kadar özlediğini fark edeceksiniz bu hafta. Vakit geçirdiğiniz ortamlardaki bazı kişilerin içsel problemlerini iş hayatlarına yansıtması gözünüzden kaçmayacak.
››› İKİZLER
Kendinizi realist kararlar almak için ne kadar zorlasanız da duygusallığınızın ön plana ıkacağı bir aydasınız. En önemlisi ise Mars'ın üzerinizde bıraktığı canlılığı ve hareketi hayatınızın her noktasına yaymak isteyeceksiniz.
››› YENGEÇ
Sizin için haftanın en önemli alameti farikalarından birisi sürprizler olacak. Gökyüzü 'Beklemediğiniz durumlar ardı ardına yaşanabilir' uyarısında bulunuyor herkese.
››› ASLAN
Kendinizi geliştirmek için önünüze çıkan engeller size vız gelecek. Kararlı olduğunuz anda hayatınızın temposuna ayak uydurabileceksiniz.
››› BAŞAK
Kalbinizi rahatlatan bir haftaya giriş yaptınız.
Özellikle de aşk hayatınızda bazı durumların rayına oturmasını isteyeceksiniz.
››› TERAZİ
Duygusal iniş çıkışlarınızı ardınızda bırakmaya hazırlanırken, elle tutulur kararlar almak için durum değerlendirmesi yapabilirsiniz.
İş hayatınızda size rehber olabilecek birisi, stresinizi atmanızı sağlayacak.
››› AKREP
Umudunuzu artıran gelişmelerin birer birer yaşanması planlarınızı daha doğru organize etmenizi sağlayacak. Özellikle de bu hafta, ikili ilişkilerinizdeki başarınızı fark edeceksiniz.
››› YAY
Anlaşamadığınız insanlarla çokça karşı karşıya gelebileceğiniz bir haftada olsanız da orta yolu bulan taraf yine siz olacaksınız.
››› OĞLAK
Becerileriniz karşısında hayranlığını gizlemeyenler çoğalırken egosunu belli edenlere karşı hazır cevap olabilirsiniz.
››› KOVA
Haftanın ilk gününden itibaren kendiniz ve aileniz için sorumluluk almak isteyeceksiniz. Çocuğunuzun eğitimi için yoğun uğraşlarınız olacak.
››› BALIK
Bu hafta kendi ayaklarınız üzerinde durmak ve işlerinizi kendiniz yapmak isteyeceksiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Gökyüzünde Güneş-Plüton arasında 45 derecelik bir açı var. Bu etkiyle beraber gelişmiş ülkelerde yaşanacak petrol fiyatları artışı, gözleri otomotiv sektörüne çevirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA