Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mart ayında neler oluyor?

Evrenin gizemli havasına baharın mucizesi eşlik edecek. 2021 Mart ayının ilk temasında buluşları konuşacağız. Ama daha çok gizli saklı kalanları. Yani daha önce keşfedilmiş ama kamuoyu ile paylaşılmamış olanları. Ayın ilk haftası Jüpiter ile Merkür hava burcu Kova'da kavuşacak. Bakalım bu etkiyle birlikte tüm dünyayı hangi gelişmeler bekliyor?
Eğitim, bilim, yeni keşifler, geleceğin meslekleri, mühendisler ve tıbbın alan olarak öne çıkacağını fark edebiliriz.

İNTERNETİN ETKİLERİ
Bir yandan internet ve tüm mobil oyunların çocuklar ve gençler üzerindeki etkilerini tartışabiliriz.
Aynı zamanda genç nüfusun öne çıkacağı alanlar ve sanatsal faaliyetler de Mart ayının önemli gündemlerinden bir tanesi olabilir.
Teknoloji alanındaki yeni yaptırımlar ve alınan kararlar da Mart ayında en çok konuşacağımız konulardan biri olacak.

YASAKLAR
Mart ayı aslında çok da sakin geçmeyecek gibi görünüyor. Değişen dünyanın ağırlığında teknoloji bir yana ilerlerken aslında handikaplarını da beraberinde taşıyor. Örneğin; kuruluşu ve Google tarafından satın alındığı tarihte Kova burcunun etkisinde olan Youtube'un, yeni bir döneme girdiğini gözlemleyebiliriz bugünlerde.
Kova çağı aynı zamanda yasakları, etik kuralları, denetlemeleri ve kısıtlamaları da peşi sıra teknoloji ve internet dünyasının önüne koyacak.

ALTERNATİF TEDAVİLER
Hibrit insan, biyo uzuvlar ve alternatif tedavi yöntemleri gündemin seyrini değiştirebilir.
Dünyada eş zamanlı olarak çağrı merkezlerinin (call center) yapıları değişebilir. Bu şirketlerde çalışan kişilerin statüleri de değişebilir.
Ülkemizdeki ilaç, eczacılık lojistiğiyle ilgili gelişmeler olabilir.
Prefabrik fabrikalar da artabilir.
Mart ayının ikinci gündeminde gıda rezervlerinin rakamları masaya yatırılabilir. Tarım ve çiftçiyi destekleyecek gelişmeler olabilir.
Tüm dünya iklim krizi ve pandemiyle birlikte önemli kaynakların öne çıkması için gerekenleri yapmak isteyebilir. Bunun içine toplumsal refleksler, farklı ülkelerden iklim kriziyle ilgili gösteriler dâhil olabilir.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür-Ay düğümü ilişkisi bilim adamlarını gündeme getirecek. Ardı ardına açıklanacak buluşlarla beraber aşı ve solüsyonlardan haplara doğru evrileceğimiz günler kapıda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA