Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ
Kişisel ilişkilerinizde daha özverili olmak istediğiniz bir haftadasınız. Derleyici ve toplayıcı yanınız ön plana çıkarken gereksiz diyaloglardan uzak durmak isteyeceksiniz.
››› BOĞA
Alelade yaşanan durumlardan ziyade daha garantici olacağınız bir haftaya giriş yaptınız. Düzenin ve disiplinin hayatınızı idame ettirdiği bir döngüye hoş geldiniz.
››› İKİZLER
Cevabını bulamadığınız sorular artsa da bir şekilde çözüm üretebileceğiniz günlerdesiniz. Üzerinizdeki gizem günden güne artarken sizi çözmeye çalışan kişiler de çoğalacak.
››› YENGEÇ
Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle birer birer orta yolu bulmak isteyeceksiniz. Haftanın genelinde sorun çözmek isteyeceksiniz.
››› ASLAN
Yorgun haliniz haftanın ilk gününden itibaren ağırlık gösterecek. İçinde bulunacağınız diyaloglarda sinirlerinize hakim olamayabilirsiniz.
››› BAŞAK
Bakış açınızın oldukça fazla değiştiği bir haftadasınız. Kendinizi toparlamak adına adımlar atmanız ise şaşırtmayacak. Kendinizi ve isteklerinizi daha iyi anlayacaksınız.
››› TERAZİ
Düşüncelerinizle yaptıklarınız arasında mantık arayan kişiler çoğalabilir. Her şeye rağmen kendinizi cesur hissettiğiniz bir hafta.
››› AKREP
Aynı anda birçok işi bitirmek isteyen tarafınız ağırlık kazanıyor. Bu hafta bütün istekleriniz için kolları sıvayacaksınız. Tutumunuz derinlik kazanırken önemli sözler vermek istemeyeceksiniz.
››› YAY
Sizi katı ve duygusuz gören insanlara cevabınızı verdiğiniz bir haftadasınız. Huzursuz olduğunuz bir işiniz varsa, kendiniz için en doğru kararı vermek için uğraş vereceksiniz.
››› OĞLAK
Sakin ve dikkatli yanınızın güç kazandığı bir haftaya hoş geldiniz. Zaman ayıramadığınız ne konu varsa hepsine zaman ayırmak isteyeceksiniz.
››› KOVA
Enteresan günlerden geçtiğinizi düşünürken bu düşüncenizde yalnız olmadığınızı fark edeceksiniz. Eğitim hayatı devam eden bir Kova burcuysanız çalışmalarınız artacak.
››› BALIK
Mevsim uyanırken yorgunluğunuzun arttığını düşünebilirsiniz. Sorumluluklarınız artsa da sıyrılabilecek gücü kendinizde bulacaksınız. Cuma günü sizin için önemli olabilir.

ASTRO GÜNDEM
İki malefik gezegen bugün yapıcı bir iletişim kuruyor. Bu gelişmeyle birlikte alternatif seracılık daha çok gelişirken, çiftçinin yüzünün güleceği günlere doğru ilerliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA