Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ
Dolunayın ardından başlayan haftanın ilk gününe iş yerinizdeki elektronik cihazlarla sınanarak başlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken gün perşembe!
››› BOĞA
Aile üyeleriyle yapacağınız konuşmalarda onlara ters düşmeyerek fikir birliğine ulaşacaksınız. Çevrenizle yaptığınız paylaşımlar artarken, kendinize de vakit ayırmak isteyeceksiniz.
››› İKİZLER
İddialı olmanız gereken bir haftada, kreatif yönünüz dikkat çekecek. Hafta boyunca gerçekleştireceğiniz konuşmalarda sivri dilli olmamalısınız. ››› YENGEÇ
Bu hafta pek çok konuda yeni kararlar alacaksınız. Aceleci olmadan, çözmeniz gereken konular karşınıza gelecek. Zamanın kıymetini anlayacaksınız.
››› ASLAN
Yakın çevrenizle iletişiminiz önemli olacak. Kararsızlıkları geride bırakmanız gerekiyor. Çarşamba günü sizin için önemli bir gün olacak.
››› BAŞAK
Bu hafta merak ettiğiniz her şeyin cevabını arayacaksınız. Detaylarda boğulabilirsiniz. Farklı noktalara temas etmek isteyebilir, sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.
››› TERAZİ
Lider olacağınız bir haftaya merhaba deyin. Bireyselliğiniz ön planda olurken, çevrenizi de ihmal etmeyeceksiniz.
››› AKREP
Hırslarınızı geri plana attığınız bir haftadasınız. Tatlı sert bir mücadeleniz olabilir. Küslüklerin sona ereceği bir hafta olması için gereken çabayı göstereceksiniz.
››› YAY
Bu hafta bazı aksaklıkların sizi üzmesine izin vermeyin. Telafi edecek bolca vaktiniz var. Yetişmek istediğiniz şeylerin sayısının fazla olması, ihmalleri de beraberinde getirebilir.
››› OĞLAK
Ruhsal açıdan toparlanacağınız bir haftaya merhaba deme vakti geldi. Bu haftayı değerlendirmek için bolca plan yapacaksınız. Kariyer hedefleriniz sürekli aklınızda olacak.
››› KOVA
Kişisel gelişiminize önem vermeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Hataya yer vermek istemediğiniz bu hafta temponuz artacak. Aileyle ilgili beklentileriniz, tavrınızı değiştirecek. Cumartesi günü sizin için verimli olacak.
››› BALIK
Yeteneklerinizi ispat edeceğiniz bir haftanın içindesiniz. Maddi sorumluluklarınız gözünüzün önünden gitmeyecek. Planlarınızın değişme ihtimali olabilir, dikkat!

ASTRO GÜNDEM

Güneş-Chiron kavuşumu herkesin bir yarasının olduğunu ortaya koyacak. Farklı bir pazartesi gününe uyandığımızı gün içinde değişen son dakika haberlerinden anlayacağız. Ayrıca siber savaşların ilk emarelerini sosyal medya platformlarının çöküşleriyle daha iyi anlayacağız. 6 Ekim 2010 tarihinde Satürn–Terazi döngüsünde kurulan Instagram çökebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA