Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yerden yere vuran retro bitti!

Genişleten ve şans kapılarını zorlayan Jüpiter, 29 Temmuz'dan itibaren Kova burcundaki geri gidişini sonlandırıp düz seyrine giriyor. Peki aklınızda canlanan şu sorunun cevabını merak etmiyor musunuz? Jüpiter'in düz seyrine girmesi ne ifade ediyor? Eğer cevabınız 'evet'se gelin beraber şu Jüpiter'in Kozmik Puzzle'daki seyrine göz atalım. Evrene gönderdiğimiz mesajlara neler oldu? Rahatlamak için yaptığımız ada çayları ne alemde? Aslında bunların hepsi Jüpiter ile ilgiliydi. Ne yaparsak yapalım Jüpiter geri gittiği müddetçe biz ileri gidemedik.

TERS GİDEN ŞEYLER
Evinizde ya da iş yerinizde yaşadığınız teknolojik aksaklıklar
Uzun zamandır hayata geçirmek istediğiniz bazı projeleriniz
İş seyahatleriniz veya uluslararası alandaki ilişkileriniz
İkili ilişkilerdeki inatlaşmalar, şüphe ve tahammülsüzlük
Sorumluluklarınızı erteleme, uzatılan işler, lüzumsuz yere polemikler
Çalışma ortamındaki mobbing ve manipülasyon
Gizli kalan konuların yarattığı anksiyete
İletişim ve haberleşme gezegeni Merkür, geri hareketini 20 Ekim tarihinde sonlandıracak. Peki bu ne anlama geliyor? Hayatlarımıza nasıl etki ediyor sorusu aklınızda canlanmıştır. Sonuç olarak, 'İlişkilerimizdeki dinamikler önemli ölçüde değişecek' diyor gökyüzü… Ön yargılarını yıkamayanlar, şüphelerinden uzun zamandır arınmak isteyen ama arınamayanlar, sonunda rahata erebilecek. Retronun getirdiği baskılardan kurtulmak sanıldığından daha güzide bir durum aslında. Hayatın yoğunluğu içerisinde kaybolmuş benlikler, kendini yeniden bulacak. Hayatı anlamlandırmak adına yeni amaçlar edinecek. Kısacası dünyanın döndüğünü, zamanı durduramadığını yeniden hatırlayacak.

KİMLERE DİKKAT EDELİM?
Beyaz yalanların ardına sığınan, masum gibi görünenlere
Maddi sorunlarla boğuşmasına rağmen parasal yönden rahat davranmaya devam edenlere
Uyumsuz davranmaya inat edip, çözüme ulaşmak için kılı kırk yarmayı huy haline getirenlere
Kalabalıklarda farklı bireyselde farklı olanlara
Odak noktası dışındaki yerlere yoğunluk verenlere
Evlilikteki gerginliğin artmasına yol açabilecek üçüncü kişilere
Aklımızdaki sorulara cevap bulacağımız bugünden sonra, ruh halimizdeki değişimi de hissedeceğiz. En nihayetinde içinde kalıplaşmış rutinleri yıkma güdüsü barındıran iki retroyu ardımızda bıraktık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA