Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta burçları neler bekliyor?

- KOÇ: Ekim ayının son haftası, senin için ikili ilişkileri gündeme getiriyor. Özellikle dargın olduğun kişilerden gelecek adımlar seni şaşırtabilir.
Yaşam alanında değişiklik yapmayı da ihmal etmeyeceksin.
- BOĞA: Bir ayı daha geride bırakıyorsun. Ekim ayı geride kalırken ay boyunca yaptıklarını değerlendirmek isteyebilirsin.
Hedeflerine yenilerini eklerken, motivasyonunu sağlamayı da başaracaksın.
- İKİZLER: İş, aile, arkadaşların… Sosyal yaşantında, gündeminde ne varsa hepsini masaya yatırıyorsun. Zaman akıp geçerken yerinde saymak istemezsin değil mi? Yeni uğraşlar edinmek kendini iyi hissetmeni sağlayacak.
- YENGEÇ: Yalnız kaldığında aklına gelen geçmiş seni fazlaca meşgul ediyor. Daha fazla yerinde saymak neden? Ertelediğin, yarım bıraktığın her ne varsa bu hafta gündemin onlar olacak.
- ASLAN: Aile konusunda oldukça hassassın. Bu hafta karşılaşacağın olaylar bunu kanıtlar nitelikte olabilir. Eksik yaptığın her ne varsa, daha fazla geç olmadan dikkatini toplamalısın.
- BAŞAK: Sakin bir hafta seni bekliyor. Plan ve programlarının tıkır tıkır işlemesi için oldukça dikkatli olacaksın. Salı günü senin için öne çıkarken, beklemediğin anda müjdeli haberler kapını çalabilir.

- TERAZİ: Yenilikçi yönün bu hafta hareket alanını genişletecek. İlgilendiğin merak duyduğun konuların peşinden ayrılmıyorsun. Seni sen yapan özellikler bu hafta ön planda olacak.
- AKREP: Gökyüzünün programı seni yakından ilgilendiriyor. Mücadele gezegeni burcunda hareket etmeye başlarken, seni birçok konuda etkileyebilir. Açık sözlü davranışların beklemediğin sonuçlara yol açabilir, dikkat!
- YAY: Beklentilerinin karşılık bulması elini güçlendiriyor. Senin için oldukça güzel bir hafta. Pazartesi günü çalacak bir telefon ile hiç ummadığın gelişmelere tanıklık edebilirsin.
- OĞLAK: Üzerindeki rehavet ayın son haftasında ortadan kalkacak.
Sorumluluklarının üstesinden gelecek olman seni daha güçlü birisi yapabilir. Yoğun bir programın olacak, kendine de vakit ayırmayı unutma.
- KOVA: Engeller seni yolundan döndürmüyor. Her şeye baştan başlayacağın bu hafta, geleceğin için ilk adımları atacaksın. İkili ilişkilerinde alacağın kararlar çevrende şok etkisi yaratabilir.
- BALIK: Hayatına karışmak isteyenlere karşı tavırların net. Kimseye geçit vermiyorsun. Bulunduğun çevrenden duyduğun rahatsızlıklar bu hafta sona erecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA