İkbal'den Adana'ya muhteşem lezzetler

Giriş Tarihi: 11.1.2015
İkbal'den Adana'ya muhteşem lezzetler
1922 yılında Afyon'da temelini atan İkbal Lokantacılık, eşsiz lezzetlerini 2000 yılında franchise sistemiyle tüm Türkiye'ye tattırmak için yola çıktı. Adana'da mimar Mehmet Toprak tarafından şehrin kilit noktası Reşatbey Mahallesi Atatürk Caddesi Semih Rüstem İş Merkezi altında açılan İkbal Lokantası kaliteli hizmeti uygun fiyat ile birleştirdi ve müşterilerinin büyük ilgisiyle karşılaştı. Tandırdan yayla çorbasına, orman kebabından kuru fasulyeye, karnıyarıktan sebzeli yemeklere, kahvaltı ve tatlılara kadar akla gelebilecek farklı lezzetleriyle müşterilerine ev tadında bir sofra açan İkbal, usta aşçıları, 13 çalışanı ile 280 metrekarelik mekanında Adanalılarla buluşmanın mutluluğunu yaşıyor. İşletme Müdürü Mehmet Seçinti, Türkiye'nin markası olan İkbal Lokantası'nı kente kazandırdıklarını belirterek, "160 kişiye aynı anda hizmet veren haftanın 7 günü açık olan bir lokantamız var. Burada ev tadında müşterilerimizin isteklerine göre de hazırlayacağımız yemeklerinizi yiyebilir, meze barımızdan tadabilir, günün yorgunluğunu Esperro Coffee'de atabilirsiniz" dedi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
İkbal'den Adana'ya muhteşem lezzetler
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN