daki yüksek tuza dikkat!

Giriş Tarihi: 30.6.2017 14:37 Güncelleme Tarihi: 30.6.2017 15:07
Şalgamdaki yüksek tuza dikkat!

Prof. Dr. Alper, mayalanma aşamasındayken suyunun içine konulan yüksek orandaki tuzun yüksek tansiyon ve kalp yetmezliği olan hastalar için risk teşkil ettiğini bildirdi Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUAM) Kardiyoloji Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Ahmet Taha Alper, 20 yıl öncesine kadar sadece Adana bölgesinde tüketilen şalgam suyunun artık ülkenin her yerinde tüketilen milli bir içecek haline geldiğini, lezzetinin, ününün Türkiye sınırlarını aştığını ifade etti.

ARKADAŞINA GÖNDER
Şalgamdaki yüksek tuza dikkat!
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN