Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Evde lamanın püf noktaları

Yoğurdun zengin vitamin ve minerallerinden faydalanmak için ev yapımı tüketmenizde fayda var. Nasıl yaparsam yapayım bir türlü kıvamını tutturamıyorum diyorsanız size vereceğimiz önerilere göz atmanızı tavsiye diyoruz.

Giriş Tarihi: 13.1.2018 16:01 Güncelleme Tarihi: 13.1.2018 16:01
Evde yoğurt mayalamanın püf noktaları


yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

YOĞURT MAYASI

Yoğurt sını, hazır aldığınız ya da önceden yapmış olduğunuz yoğurttan kullanabilirsiniz.

Sütün yoğurt haline gelmesini sağlayan ve faydalı bakterileri süte karıştırmanın en kolay yolu, bir parça yoğurdu ılık sütle karıştırarak, yoğurt yapacağınız sütün içine eklemektir. Yoğurdun kıvamını ve kalitesini ayarlayacak en önemli etken yoğurdun mayasıdır.

ARKADAŞINA GÖNDER
Evde yoğurt mayalamanın püf noktaları
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN