Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Bu durum yakalanma riskini artırıyor!

Yemek yaparken yardımcılarımız haline gelen dondurulmuş besinler aslında sağlığımız üzerinde önemli bir rol oynuyor. Günümüzde birçok besinin dondurulmuş hali vücudumuzda bulunan sağlıklı hücrelere zarar veriyor. Dondurulmuş besinler diyabetten kadar çeşitli hastalıklara yol açabiliyor. İşte dondurulmuş besinlerin vücudumuz üzerinde yan etkileri...

Giriş Tarihi: 6.6.2019 10:00 Güncelleme Tarihi: 7.6.2019 08:12
Bu durum kansere yakalanma riskini artırıyor!

DİYABET

Nişasta donmuş yiyecekleri taze tutmak için kullanılır. Aynı nişasta ayrıca yemeğe tat ve doku katar. Bununla birlikte, nişasta temel olarak bir glikoz polimeridir. Vücudunuz bu glikozu sindirilmeden önce şekere dönüştürür. Aşırı şeker, şeker hastalığına yakalanma riskinizi artırabilir, ayrıca vücut dokularınıza da zarar verebilir.

ARKADAŞINA GÖNDER
Bu durum kansere yakalanma riskini artırıyor!
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN