Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Demirören bildiklerini söylemeli

Türkiye bu gruptan çıkar mı?
Çok zor… Bana göre birinci olması imkansız. Görünen o ki birinci Hırvatistan olacak. İkincilik için de biz, Ukrayna ve İzlanda kapışacağız. Sakın Türk Milleti kendini şöyle kandırmasın; biz Avrupa Futbol Şampiyonası'nda geriden geldik. Son 4 maçı kazandık, Fransa'ya gittik. Ama durum şimdi öyle değil. Biz Fransa'ya üçüncü olarak gittik. Şimdi ikinci olmak zorundayız, hatta en kötü ikinci de play-off oynama hakkını kaybedecek. Tabloya baktığımızda durum zor görünüyor. Daha kötüsü ne sahada teknik olarak ne de saha dışında huzur olarak milli takımımızdan en ufak bir ışık alamıyoruz.
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, bugün A Spor'da yayına çıkacak. Siz kendisine ne sormak isterdiniz?
Öncelikle sorum şu, ki kendisi mutlaka cevabını biliyordur, özellikle Arda ve Burak ne yaptılar ki, ya da şeref ve haysiyetle alakalı ne tür hatalar yaptılar ki Milli Takım'dan uzaklaştırıldılar? İkinci sorum şu; hangi ekonomik kriterlerle Fatih Terim'e verdiğiniz maaş onu dünyanın en çok kazanan teknik direktörü haline getirdi? Üçüncü sorum şu; madem Fransa'da Terim-Arda krizi başladı, bunun çözmek için Türk futbolunun patronu olarak ne yaptınız?
Dördüncü sorum şu; Terim'in dağıttığı primlerde ciddi adaletsizliği fark edemediniz mi? Aslında soruları çoğaltmak mümkün. Mesela 14 yabancıya izin verirken bunun yaratacağı sorunları ön göremediniz mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA