Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Büyük maçlarda Cenk solda olmaz

Ömer Şişmanoğlu direkt santrfor oyuncu, Cenk Tosun da... Güneş, Kerim'le ilgili henüz karar verememesi, Olcay'ın formsuzluğu sebebiyle bu oyuncuları kanat bölgesine koyuyor. Normalde sol taraf oyuncusu değil, oyunda da genelde Aboubakar'ın yanında gördük Cenk'i...
Hoca sistemiyle çok oynamadan bu oyuncuları değerlendirmek istediği için bu tercihte bulunuyor. Her santrfor ikili forvet oynamak ister. Her stoper de önünde ikili orta sahayla oynamak ister. Kendini düşünür çünkü..
Cenk de önde oynamak istiyordur.
Hoca oyuncular değişse de dizilişine bağlı kalmaya çalışıyor hep. Hoca diyor ki benim sistemim bu, buna göre oynayacağız.
Hoca da Cenk'in ikinci santrfor gibi oynayacağını, ceza sahasına gireceğini bildiği için tercih ediyor. Uluslararası maçlarda Cenk'in solda oynaması risklidir.
Bekle gidemez, giderse Aboubakar'a yardım edemez. Quaresma da fazlasıyla kenarda oynayan bir oyuncu. Bu mevkiinin orijinal oyuncusu değil. Olcay'ın formsuzluğu var, Cenk'in de gol performansına bakıyor. Kesmek istemiyor Cenk'i bir yandan da...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA