Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

Kulübede pas tutarlarsa!..

Beşıktaş mağlubiyetinin ardından evinde Çaykur Rizespor ile berabere kalınca Abdullah Avcı, "11'inizi neden değiştirmiyorsunuz" sorusuna, "Ben bu takımla kazanarak buraya geldim" yanıtını vermişti.
Göztepe maçında Serdar Taşçı, dün de Soner hamleleri, 11'deki değişikliklerdi ama iki oyuncu da birer hafta arayla uçup giden 5 puanın aktörleri oldu. Üç kulvarda mücadele etmenin dezavantaj olduğu söylenir. Hayır, eğer Başakşehir gibi geniş kadronuz varsa 3 kulvarda rotasyonla futbolu unutmuş, kenarda paslanmış oyuncularınıza şans tanırsınız.
Soner, Akhisar'da sezonda 40 maça çıkan futbolcuydu. Dün 39 yaşındaki Emre canını koydu sahaya ama takımı ona ayak uyduramadı.
Arkadaşları onun yaşına geldiğinde ancak evlerinin arka bahçelerinde çocuklarıyla top oynuyor olacaklar.
Her hücumu Edin Visca'nın üzerinden oynamak... Avcı'nın en büyük silahının nabzı düşmeden yeni bir depar atmaya çalışması, Başakşehir adına gecenin özeti. Elia verimsiz ama yerine giren Napoleoni'nin kanadına kimse top atmadı. Sivasspor, ilk ve son 20'de büyük baskı yedi ama orta saha ve hücum hattında savaşan takım aradaki 50 dakikada son pasları iyi yapsa golü de bulurdu.
Ligin ilk yarısındaki futboluyla Milli Takım'a giden İrfan Can'ın hakeme parmak sallayan verimsiz bir orta sahaya dönmesi, Robinho'nun haftalar önce iflas eden vücudu ve maç çözen Mossoro'nun yaş haddinden emekliliği... Bunun adı liderlik baskısı değil, fırtına hikayelerini çokça anlatıp gemiyi limana yanaştıramamaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA