6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Eğitimde kademeli normalleşme başladı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı A Haber'de konuştu | Video

Eğitimde kademeli normalleşme başladı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı A Haber'de konuştu | Video

02.03.2021 | 10:29

Eğitimde kademeli normalleşme başladı. Turuncu kategoride yer alan mega kent İstanbul'da yüz yüze eğitim başladı. Peki yüz yüze eğitim uygulamaları nasıl olacak? İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, okul öncesi, ilkokul 8. ve 12. sınıflarda başlayan yüz yüze eğitime ilişkin A Haber ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu.

Eğitimde kademeli normalleşme başladı. Turuncu kategoride yer alan mega kent İstanbul'da yüz yüze eğitim başladı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, okul öncesi, ilkokul 8. ve 12. sınıflarda başlayan yüz yüze eğitime ilişkin A Haber ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu.

YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI
Levent Yazıcı açıklamalarında; "15 Şubat'ta yüz yüze eğitime kısmen başlamıştık, bugün başlayan gruplarımızla birlikte bir milyon 400 bine yakın öğrencimiz yüz yüze eğitim öğretim hayatına başlamış oldu. Onlarla birlikte 120 bine yakın öğretmenimiz de yine bugün başladı. İçinde bulunduğumuz Cumhuriyet İlkokulunda olduğu gibi 1,2,3 ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz bugün yüz yüze eğitime başladı." ifadelerini kullandı.

YÜZ YÜZE EĞİTİM UYGULAMALARI NASIL OLACAK?
"Özellikle 4 sınıftaki öğrencilerimiz haftada 2 gün günde 6 saatten 12 saat eğitim-öğretim görecekler. Burada 30'ar dakikalık derslerimiz ve 10 dakikalık teneffüslerimiz şeklinde gerçekleşecek." diyen Yazıcı "Okullarımızın diğer yarısı ise perşembe ve cuma günü okulda bulunacaklar. İmkanı olan bütün okullarımızda çarşamba günü hijyen ve temizlik için ayırmaya gayret ediyoruz. Böylece çocuklarımız için okulda olduğu günlerin dışında 5 gün ara vermiş oluyorlar." açıklamalarında bulundu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA