Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Gürses Kılıç: Beyefendi denilen Muslera bizi yanılttı

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, hâlâ şokta olduğunu belirterek Galatasaray kalecisini suçladı

Tuzlaspor cephesinde Galatasaray isyanı sürüyor. SABAH'a konuşan Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, yaşananları anlattı. Olayları başlatanın G.Saray kalecisi Muslera olduğunu söyleyen Kılıç, "Muslera kulübeye dönüp, bir şeyler söylüyordu. Tüneldeki arbede de Muslera'nın oyuncumuzu itmesiyle başladı. Allah'ı var vurmadı. Vuranın Terim'in koruması olduğunu söylediler. Olayları yatıştırmasını beklediğim Terim, aksine büyük tepki koydu. Hâlâ şoktayım. Beyefendi dediğimiz Muslera bile öyle değilmiş, bizi yanılttı" dedi.

Gürses Kılıç, maç öncesi Fatih Terim'in yanına gidip elini sıkmak istedi. Yerinden kalkmayan Terim, elini bile uzatmadı.

TELEFON NUMARAMI YAYDILAR
Hande Sümertaş'a yapılan saldırıyla ilgili olarak, "Hande Hanım'a 'Kim yaptı bunu' dedim. Beyaz montlu dediler. Böyle bir şey varsa gerekeni yaparım" diyen Kılıç, ayıca telefon numarasının sosyal medyada yayınlandığını, hakaret içeren mesaj ve aramalara maruz kaldığını da söyledi.

CANAVARLARI UZAKLAŞTIRIN
G.SARAY Kulübü, Tuzla maçından sonra yaşanan olaylarla ilgili sert bir açıklama yaparken TFF'yi göreve çağırdı: "Karşılaşma sonrası yaşananların, aldığı galibiyeti sindirememenin çok dışında, bilinçli ve organize olarak yaratılmaya çalışılan bir algı olması üzüntü vericidir. Canımızı en çok acıtan Hande Sümertaş'a yapılan çirkin saldırıdır. Bir spor sahasında bile kadına fiziki saldırıda bulunacak kadar canavarlaşanlar, spor ortamından derhal uzaklaştırılmalıdırlar. Olayların arkasında, tahrik edici hareketler ve iftiralarla bilinçli bir şekilde Galatasaray'ı kaotik bir ortama çekmek isteyen şer odaklarının çabası var. Türk sporunun geleceği adına TFF'yi ve 6222 sayılı kanun kapsamında yetkilileri görevini yapmaya davet ediyoruz." Bu arada başkan Mustafa Cengiz de Türk futbolundan virüslerin temizlenmesi gerektiğini söyledi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA