Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Özel haberlerle dopdolu hafta

Geçen haftayı Sabah Akdeniz manşetlerinde yine hep 'özel' haberlerle tamamladık. Ama haftanın bizim için en güzel yönü 'Alanya' ekimizin, büyük ilgi ve takdir görmesi oldu. Bu ilgi neticesinde 16 sayfalık Alanya ekimizi bir periyoda bağlayarak okuyucularla sık sık buluşturma kararı aldık.
Önümüzdeki haftalarda Alanya ekimiz yine Sabah Akdeniz okurlarıyla buluşacak.
Geçen haftaya 'Bu çirkinliğe biri dur desin' manşetiyle başladık. Antalya'nın göbeğinde Üçkapılar'da iki yılı aşkın süredir bir türlü kaldırılamayan moloz yığınını, yetkililerin duyarsız tavırlarını bu haberde işledik.
Salı günü bir turizm değerlendirmesi manşet oldu.
Rusya'da tamamlanan turizm fuarlarının ardından turizm dünyasının Rus turistlere verdiği büyük önemi 'Rus pazarında büyük rekabet başlığıyla manşete çektik. AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır'ın Rusya'daki fuarlara 20'den fazla ülkenin bakan ve bakan yardımcısı düzeyinde katılmasını rekabetin en büyük göstergesi olarak değerlendirdiği açıklamaları, yeni sezon öncesi turizm sektörüne ışık tutar nitelikteydi.
Antalyalı balıkçıların uzun süredir beklediği müjdeli haber, 'Balıkçı barınağı Haziran'a hazır' başlığıyla Çarşamba gününün manşeti oldu.
Perşembe günü manşetimizde hemen herkesin karşı karşıya yaşadığı bir tehlikenin uyarısı vardı. Makine Mühendisleri Odası'nca yapılan denetimler sonucunda kent merkezindeki her yüz asansörden 85'inin tehlikeli olduğu, 'Asansör kabini tabut olmasın' başlığıyla ve tüm ayrıntılarıyla manşette yer aldı.
Ülkemizde yapılacak 20 Yaş Altı Dünya Kupası kapsamında Antalya'da oynanacak grup maçlarının turizm yönünden beklentileri 'Spor turizmine İngiliz dopingi' başlığıyla Cuma gününün manşeti oldu. Özellikle İngiliz turistlerin kendi maçlarını izlemek için şimdiden biletleri tüketmesi, beklentilerin artmasına yol açtı.
Cumartesi günü manşetimizde Kepez vardı. İlçedeki inşaat ruhsatı sayısı ve hızla yükselen binaları konu alan haber 'Kepez inşaatta rekora gidiyor' başlığıyla manşet oldu.
Pazar günü ise manşetimizde Sarısu vardı. DSİ yetkililerin açıklamalarını 'Sarısu'da suç yanlış imarda' başlığıyla ve tüm ayrıntılarıyla haberleştirdik...
Tamamı 'özel' haberlerden oluşan bu manşetlerle kapattık geçen haftayı...
Bu haftanın ve ayın ilk gününde tüm Sabah Akdeniz okurlarına 'özel' ve 'güzel' haberlerde buluşmak dileğiyle mutlu, sağlıklı ve başarılı günler diliyorum.
Sağlıcakla kalın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA