Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Hayatın her yerindeyiz...

Yerel seçim yaklaştıkça doğal olarak siyasetin gündem maddeleri arasındaki ağırlığı her geçen gün artıyor...
Partilerin çalışmaları, aday olmayı hedefleyen aday adaylarının kendilerini gösterme çabaları, seçim süreci stratejileri, siyasilerin birbirleri hakkındaki ithamları ve tabii ki seçime yönelik oy çalışmaları şimdiden başladı...
Sabah Akdeniz'i siyaset haberleriyle doldurmak istemiyoruz ama tabii ki siyasetin önemli gelişmelerini de okuyucularımıza duyurmak bizim görevimiz...
Daha önceki seçimlerde olduğu gibi siyasetin nabzını da önümüzdeki süreçte yine en iyi Sabah Akdeniz tutacak...
Ancak okuyucularımız emin olabilir ki siyasete boğulmayacağız, Sabah Akdeniz'in bölgede her zaman takdir edilen haberciliğinden taviz vermeyeceğiz.
Bu süreçte de yine yaşama dair her şey; ekonomiden spora, eğitim, sağlık haberlerinden seviyeli magazine sayfalarımız hep dolu dolu olacak...
Gelelim geçen hafta neler yaptığımıza...
Geçen haftaya EXPO'ya hazırlanan Antalya'nın kent dokusuna yönelik bir eleştiriyi haberleştirerek başladık. Belediyelerin yaptığı gelişigüzel peyzaj çalışmalarının EXPO'ya hazırlanan Antalya'ya yakışmadığı eleştirileri 'Bu peyzajla EXPO olur mu' başlığıyla pazartesi gününün manşeti oldu.
AKEDAŞ'ın el değiştirdikten sonra gelişen yeni strtejisi 'Elektrik borcu olan yanacak' başlığıyla Salı'nın manşetiydi...
Çarşamba günü Sabah Akdeniz'in manşetinde bir insan hikayesi vardı... Kıbrıslı Hilal'in çifte vatandaşlık avantajıyla ablasını kaybettiği hastalığı alt etmesi 'TC vatandaşlığı Hilal'i kurtardı' başlığı ve tüm ayrıntılarıyla manşete çıktı.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel'in, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a yönelik eleştirileri perşembe gününün manşetiydi.
Türel'in "Festivallere, etkinliklere, konuşmacılara 50 milyon liradan fazla harcayan belediyenin 1 milyon liralık borcu ödememesi Akaydın'ın şov yapmasıdır" şeklindeki eleştirileri 'Türel: Akaydın halkı aldatıyor' başlıklı haberde yer aldı. 'Turizmde Engelleri Kaldıralım' projesinin hedefine ulaştığının göstergesi olan engelli çocukların turizmde elde ettiği başarıların öyküsü 'Onlar turizmin gülen yüzleri' başlığıyla Cuma günü Sabah Akdeniz'in manşeti oldu.
Gürültü denetimlerinin artması, belirlenen gürültü sınırının mekan sahiplerini tatmin etmemesi 'Gürültü sınırı krize dönüştü' başlığıyla Cumartesi gününün en önemli haberiydi.
Pazar gününün manşeti ise Isparta'dan geldi. 3 gün aralıklarla sağanak yağışa teslim olan kentin 'afet bölgesi' ilan edilmesi, 'Isparta afet bölgesi oldu' başlığıyla haftanın son gününde manşete çıktı.
Bir hafta daha bu haberlerle geçti... Tüm Sabah Akdeniz okurlarına mutlu, sağlıklı ve başarılı günler diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA