Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

2. yarı şahane futbol

Trabzonspor, bir gün önce İnönü'de kazanmış... Fenerbahçe, toparlanmakta olan Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Toparlanan derken, hem ligde hem kupada iyi sonuçlar alıyor, hem de kadrosu yavaş yavaş toparlanıyor. Saha şartları ortada. Zor bir deplasman olduğu gerçeği var.
Maçın başında müthiş bir güvenle başladı Fenerbahçe... 2-0 da öne geçti. Yalnız bu 2-0 Fenerbahçe'nin skor 0-0 iken oynadığı güzel oyunu etkiledi ilginçtir. Maça Dia alışılagelmişin dışında sağda başladı. 10. dakikada sola geçti, Özer'le yer değiştirdi. İşte Fenerbahçe'nin takım savunmasındaki en büyük problemi de orada ortaya çıktı 2-0'dan sonra. Hurşut, Santos'u içeriye taşıyınca, arkadan sürekli bindirme yapan Orhan'ı da Dia kovalamayınca, birkaç pozisyon yedi Fenerbahçe. Ve devamında Orhan'la golü de yedi. Dia, iki hafta önce İnönü'de Ekrem'i kovalamadığı gibi Orhan'ı da kovalamadı.
İlk yarı sonunda Fenerbahçe demoralize girdi tabii soyunma odasına. Ama Gençlerbirliği'nin de ilk yarının sonlarına doğru oynadığı futbol 2-2'ye getirecek kadar etkiliydi. İkinci yarı, kar fazlalaştı. Fakat zemin pas yapmayı engellemiyordu. Fenerbahçe iyi başladı maçın ikinci yarısına. Ardından da Aykut Kocaman şahane bir hamle yaptı. Son 7 haftalık orta saha formatına döndü. Selçuk'un yerine Topuz'la başlamışken Cristian'ı aldı bu kez Selçuk'un yerine. Mehmet Topuz'u yine tekrar sağ öne gönderdi.

HAFIZAMDAKİ EN GÜZEL GOL
Bir anda Fenerbahçe müthiş bir pas organizasyonu içerisine girdi. Ve çok güzel iki gol attı. Hele hele 4'üncü golün hazırlanışı, sezonun en güzel golü olarak benim hafızamda kaldı. Savunmadan başlayıp önce sağ tarafa giden paslarla, sonra oyunun yönünü yine pasla değiştirip finali Santos'un golle yapması... İkinci yarıda hakikaten Emre de çok toparladı ve iyi oynadı. Haklı bir galibiyet elde ettiler. Hakemlerle ilgili olarak, Fenerbahçe'nin attığı ilk golün ofsayt olduğunu söyleyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA