Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İkinci yarı çaresiz bıraktı

Süper Lig'in kalan haftalarında kalan her maç zor geçiyor hakikaten... Hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor'un maçlarını izliyoruz. İki takım taraftarı için de maç 0-0 giderken zaman çok çabuk geçiyor. Öne geçtikten sonra da maç bitmek bilmiyor. Dün iki takım soyunma odalarına giderken Trabzonspor iki puan farkla liderdi. İki takım da özellikle sezonun ikinci yarısında öyle maçlar oynadı ki, taraftarlar heyecanı sonuna kadar yaşıyor gerçekten de.
Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın 6 yabancı kontenjanından dolayı vereceği karar kolay değildi. Niang'la başlayabilmek için, geçen hafta iyi oynamasına rağmen Cristian Baroni'yi kulübede oturttu. İlk yarıda Fenerbahçe açıkçası dağınık bir görüntü içerisindeydi. Karabükspor, rakibine oranla daha olgun ataklar geliştirdi. İki tane de pozisyon buldu. Buna karşın Fenerbahçe, şuursuz ve kontrolsüz hücum yaptı oyuna hakim olmasına rağmen. Hatta ikinci yarıdaki en etkili isim Alex'ti.
İlk yarıda bireysel olarak hemen hemen vasatı aşamayan kadro, ikinci yarıda hep birlikte iyi oynadı. Gökhan, Santos, Mehmet, Stoch, Alex, Niang hepsi gol pozisyonuna girdi. Gol de Lugano'yla geldi.
İlk yarıdaki değil ama ikinci yarıdaki oyun, Karabük'ü çaresiz bıraktı. Fenerbahçe ikinci yarıda hem iyi oynadı hem de rakibine kontratak şansı vermedi.

KARABÜK EMENİKE'Yİ ARADI
Karabükspor özellikle ilk yarıda Emenike'yi çok aradı. Fenerbahçe ilk dakikalarda geniş alan bırakmıştı. Hücumla kaleci arasında bayağı mesafe vardı. Ama ikinci yarıda defanstaki oyuncularla en uçtaki oyuncu arasında mesafe daralınca, Karabük tehlikeli pozisyon üretemedi. Fenerbahçe, iyi futbol oynayarak kazandı ve bitime iki maç kala zirvede yer aldı. İzmir'den Buca'nın gol haberi gelse de; Fenerbahçe kulübesinde "İki puan avantaj yakalar mıyım?" hesapları Umut'un golüyle çok kısa sürdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA