Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Kadıköy’deki UEFA Finali

Geçen akşam UEFA finali İstanbul'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynandı. Böyle bir final organizasyonunu ülke olarak alabilmek ve görkemli bir şekilde organize edebilmek büyük başarı. Tüm bu süreci yöneten ve gerçekleştiren herkesi ülkem adına tebrik ediyorum. Ben de bu futbol şölenini izlemek üzere ordaydım. Gözlemlerim arasında iki nokta bana göre önemliydi. Birincisi; stat yarı yarıya bölünmüştü ve iki takımın da seyircilerinin büyük çoğunluğu Türktü. Ama beni şaşırtan ikinci olay stadın dolmaması oldu. Bu aslında bizim ülkemizde son yıllarda gelişen futbol endüstrisinin yanında azalan futbol seyircimizin net bir göstergesiydi. Stadyumdayken kendi kendime "Eğer bu maç herhangi bir Avrupa şehrinde olsa böyle boşluklar olur muydu?" diye düşündüm. Elbette cevapları ararken bir çok mazereti kendi kendinize sıralıyorsunuz ama bunlar görüntüyü değiştirmiyor.

SKORU DESTEKLİYORUZ
Biz kendi ülkemizde yalnızca büyük takımlarımızı, o da şampiyonluk şansı yüksekse tribünleri doldurarak destekliyoruz. Yani takımlarımızın skorunu destekliyoruz. Böyle olunca da "UEFA final maçındaki organizasyon mükemmeldi ama seyirci biraz daha ilgi gösterseydi" söyleminden öteye geçmiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA