Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Bir, belki iki kere aşık oldum’

Son günlerde yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde oynadığı iki tiyatro oyunuyla gündemde olan Tuba Ünsal, Şamdan Plus'a verdiği röportajda, iddialı ve çarpıcı açıklamalarda bulunmuş. "Hayatın bana biçtiği rolleri kabul etmiyorum, yeni alanlar yaratmaya çalışıyorum.



Takdir edin ya da etmeyin, ben sıradan bir Türk ailesinin kızı olarak geldiğim hayatta, başıma gelen güzel ne varsa kendim çalışarak, alın terimle yaptım. İlmek ilmek ördüm hayatımı" demiş mesela.



Aşkla ilgili de samimi açıklamalar yapmış: "Uzun zamandır yalnızım ve kendimi keşfetme dönemindeyim. Hep ikili yaşamışım hayatı, kendim tek başıma neyi severim unutmuşum. Ben gerçekten aşık olduğumda -ki, bunu hayatımda belki bir, belki iki kere yaşadım- peşinden gittiğim duygunun da safi aşk olduğuna eminsem, her şeyi yaparım." Tuba Ünsal, gerçekten çok ilginç şeyler anlatmış, siz en iyisi bir Şamdan Plus alın..

KARNI BURNUNDA
Modacı Tuba Ergin'in, meslektaşı Selma Çilek Çiftçi gibi sürpriz hamileliğini ilk bu köşede okumuştunuz. Biri 16.5, diğeri 10 yaşındaki iki kızının ardından bu kez erkek annesi olmaya hazırlanan Tuba Hanım, artık doğum için gün sayıyor.



Kızları gibi oğlunu da Amerika'da dünyaya getirmek isteyen Tuba Hanım, hafta sonu Los Angeles'tan, yanda gördüğünüz fotoğrafı paylaştı.



Hamileliğinde 38'inci haftasına giren Tuba Hanım'ın bu fotoğrafı, "karnı burnunda" lafının tam karşılığını veriyor. Umarım Tuba Hanım da, oğlu da sağlıkla kurtulur.

MODERN KAMPÇILAR
Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, evlilik planları yaptığı İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile Kayseri'de dağa çıktı. Turkuvaz Medya Grubu dergilerinden GQ Türkiye'nin davetlisi olarak Erciyes'e giden grupta, sosyal medya fenomeni Rachel Araz ile eşi Sami Kiresepi ve oyuncu Kubilay Aka da vardı.



İki gün-iki gece dağda kamp yapıp keyifli zaman geçiren ve bol bol fotoğraf çektiren grubun en çok bu gördüğünüz fotoğrafı hoşuma gitti. Altlarındaki jet-ski'lerle dağın karını attıran Sami Kiresepi ile Thor Saevarsson, daha sonra eşlerini jet-ski'nin terkisine atıp böyle poz vermişler.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU
40 yıllık dostum, Galatasaray tribün grubu ultrAslan'ın eski başkanı, müzisyen DJ Suat Ateşdağlı geçen ay hepimizin yüreğini ağzına getirmişti. Geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan Suat Ateşdağlı'dan hafta sonu iyi haber geldi. Bir süredir hastanede tedavi altında olan Ateşdağlı, iyileşme sürecini tamamlamış.



Hayata doğal akışına kaldığı yerden devam ettiğini söyleyen Ateşdağlı, "Böyle dönemlerde insanın, kan bağı dışında da güzel ve vefalı bir aileye sahip olması iyileşme sürecini kısaltan en güzel duygu oluyor" dedi. Kendisini en kısa sürede sahnede görmek dileğiyle…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA