Ispanaklı krep
* 3 çorba kaşığı sıvı yağ
* 1/2 kg. ıspanak
* 6 adet mantar
* 2 diş sarımsak
* 2 adet domates
* Dil peyniri
Krep için:
* 2 su bardağı süt
* 2 çorba kaşığı un
* 1 adet yumurta
Küçük doğranmış ıspanak ve sarımsakları yağda kavurup mantarları ilave edin. Mantarlar bıraktığı suyu çekene kadar kavurun. Sütü, yumurtaları, unu ve tuzu karıştırın. Kızdırılmış ve çok az yağ sürülmüş tavaya birer kepçe dökerek krepleri pişirin. İlk krebi yağlanmış tepsiye koyun. Üzerine ıspanaklı harçtan koyup dilimlenmiş domates yerleştirin. Tüm malzemeyi bu şekilde bitirip üzerine dil peyniri yerleştirin ve peynir eriyene kadar fırında pişirin.
Gelin tatlısı
* 3 adet yumurta
* 1 paket vanilya
* 2 su bardağı kadar un
Şerbeti için:
* 2 su bardağı su
* 2 su bardağı şeker
* 1 tatlı kaşığı limon suyu
Su ve şekeri kaynatın, limon suyunu sıkıp soğumaya bırakın. Yumurta, vanilya ve unu yoğurup unlanmış zeminde açın. Bardak ağzıyla yuvarlaklar kesin. Kalan hamurdan daha küçük yuvarlaklar kesip büyük dairenin üzerine yapıştırın. Kenarlarından bıçakla kesikler atın. Yağda beş dakika kızartıp soğuk şerbete atın.