Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Soğanı rendeleyin, suyunu sıkıp bir kaba alın. Üzerine yağı, ezilmiş sarımsağı, tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın. Etleri bu karışımda iki saat kadar bekletin. Domateslerle etleri şişlere geçirip tavada ya da fırında pişirin.

MALZEMELER
500 gr. kuşbaşı
16 adet kiraz domates
Marine için:
1 adet soğan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
3 diş sarımsak
Tuz, karabiber

Kıymalı pide
Kıymayı çiğ olarak bir kaba alıp bir çay bardağı su ekleyip karıştırın.
Üzerine kıyılmış soğan, maydanoz, doğranmış sivri biber, zeytinyağı, , tuz ve karabiberi ekleyerek harmanlayın.
Ekmek hamurunu dörde bölün, her birini yuvarlak açıp üzerlerine harcı paylaştırın. 200 derece fırında pişirin.

MALZEMELER
2 adet ekmek hamuru
400 gr. kıyma
1/2 maydanoz 1 adet soğan
2 adet sivri biber
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet yumurta
Tuz, karabiber

Lorlu sebze kavurma
Tencerede yağı kızdırın ve üzerine yarım ay şeklinde doğranmış soğanı ve kıyılmış sarımsağı ekleyip kavurun. İrice doğranmış kabak, patlıcan, domates ve sivri biberi üzerine ilave ederek karıştırın.
Sebzeler pişip yumuşayınca ocaktan alıp üzerine ufalanmış peyniri serpin.

MALZEMELER
6 adet sivri biber
1 adet kabak
1 adet patlıcan
2 adet domates
1 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
3 diş sarımsak
150 gr. tatlı lor peyniri

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER
BİZE ULAŞIN