Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Aramızda sahte test sonucu paylaşanlar var!

Son günlerde sosyal medyanın yeni mevzusu; Instagram hesabından sahte Covid testi sonucu yayınlayanlar. Şu sıralar vaka sayıları arttıkça artıyor. 'Hastalık uzağımızda, bize bir şey olmaz' derken burnumuzun dibine kadar geldi. Tanıdığımız bir sosyetik çift özel bir hastanede yaptırdığı testin sonucu pozitif olmasına rağmen negatif olarak fotoşoplayarak sosyal medya hesaplarında paylaşmış. Durumdan hastane yönetiminin de haberdar olmasıyla ortalık biraz karışmış, dedikodu kazanları kaynamış. Koronavirüs konusunda geldiğimiz son nokta budur. Yorum sizde!

Dijital intikam

Sosyetik bir genç kızımız evliliğe ramak kala yüzüğü atmış, özgür yaşantısına kavuşmuş, evleneceği adamdan ayrılmış. Bunun üzerine erkek tarafı kuyruk acısını çıkartmak, intikam almak için sinsice planlar yapmaya başlamış. Ve kızımızın Instagram'da takipleştiği tüm arkadaşlarına uygunsuz fotoğraflarını yollamış. İlişki süresince kızımızın güvenip yolladığı o kareler, şu sıralar tüm takipçilerinin telefonunda. Savcılığa suç duyurusunda bulunsa da olanlar oldu.
O kareler elden ele gezerken biz de buna 'Dijital intikam' adını veriyoruz. Benim size tavsiyem; bu tarz kareleri telefonunuzda barındırmayın.

Cool'luk göstergeleri

Formula 1 yarışından bir nebze anlamayanlar sadece cool'luk göstergesi olarak bu konuyla ilgili Instagram hesaplarından paylaşım yapıyor. Formula 1'in 9 yıl sonra tekrar ülkemizde olması sevindirici ancak konuyla ilgisi olmayan tiplerin story'lerinde paylaşım yapmaları bana komik geliyor.
Birçok konuda da durum böyle aslında, modadan anlamayan haber kopyalayıp yapıştırıyor. Dünya sineması hakkında bir gram bilgisi olmayanlar film eleştirmeni olmuş. Yapmayın arkadaşlar! Neyse sevgili okurum Formula 1, 13-14-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Biletler de 15 Eylül'de satışta. Meraklısına duyurulur.

Üyeliklerimiz ne olacak?



İstanbul'daki gezginlerin aklını kurcalayan konulardan biri şu: 'Üyelik sistemi ile çalışan sosyal yaşam kulüplerine ödenen paralar ne olacak? Bir yıllık üyeliğimizi ne kadar süreyle dondurabileceğiz?' Süresiz hak tanıyacaklarını sanmam ancak paramızın yanacağı aşikar. Aynı sorunsalı havayolu şirketlerinden kazandığımız miller konusunda da yaşıyoruz. Binlerce milimiz ne olacak? Özellikle yurtdışı biletlerini milleri ile alanlar için büyük bir soru işareti. Durum spor salonlarımız için de geçerli. Spora gitmek cesaret istiyor bu süreçte.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA