Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

'Survivor'cılar tutuştu

Serdar Kılıç. 'Doğada Tek Başına' programından ve son yayınlanan Lassa reklamındaki çıplak ayakla dağa tırmanışından tanıyorsunuz onu. Serdar bu ülkede, 'survivor' kelimesinin içini gerçek anlamda dolduran belki de tek insan.

GİDİN VE EĞLENİN
Doğada yaşıyor; doğanın tüm ritmiyle uyumlu bir şekilde. Çocukların doğayla buluşması için kamplar düzenliyor, eğitimler veriyor.
Tüm hayatını buna vakfetmiş durumda. Bu ülke adına katılmadığı macera yarışı, dünyada tırmanmadığı dağ, aşmadığı plato yok gibi...
Yakın arkadaşım olduğu için biliyorum; Serdar Kılıç son dönemde bir gruptan sürekli telefon alıyor. Acun'un 'Survivor' yarışmasına gidecek ünlülerden.
Serdar'ı arayıp adaya gitmeden önce ateş yakmak, barınak kurmak konusunda eğitim almak istiyorlar.
Kimlerin aradığı bende mevcut. Öğrenmek istemek ayıp değil ama aradığınız adam; doğal yaşamın televizyon şovlarında yarı teatral olarak ele alınmasına en fazla tepki veren adam.
Benden size tavsiye: Zaten bir tiyatroya gidiyorsunuz; gidin ve eğlenin.
Dönüşte çok isterseniz, Serdar'ın yazları çocuklara eğitim verdiği kamplar mevcut; gelir, gönüllü çalışırsınız.
Ateş de yakarsınız, barınak da kurarsınız...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA