Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Dön önüne arkana bakma

Eskiye rağbet olunca, "Bitpazarına nur yağdı" denir değil mi?
Peki eski ilişkilerine geri dönenlere ne denir?
Tükürdüğünü yalayanlar, kürkçü dükkanına geri dönenler kulübü üyeleri mi? İçinden kendinize en uygununu bulun çünkü bugünlerde geride kaldığını düşündüğünüz ilişkinin yeniden başlaması kuvvetle muhtemel.
Malum Merkür yine geri hareketine başladı. Bu durumdan haberiniz yoksa bile bugünlerde üzerinize çöken cenabetlikten, işlerinizin ters gitmesinden, depresif ruh halinizden anlamışsınızdır zaten. Özellikle bu kez, bu geri gidiş eski ilişkiye geri dönüş anlamına da gelecekmiş. Eski sevgilinizin bugünlerde rüyalarınızı fazla ziyaret etmesi boşuna değil yani. Rüyalarda buluşuyorsunuz tamam, şimdi iş gerçek hayatta da kucaklaşmaya ve ilk kim arasın inadının sonucuna kaldı.
Eğer ilişkiniz bir başkası yüzünden bitmişse, yani aldatılmış iseniz, gururunuz çektiğiniz özlemi bastırıyordur değil mi? "Bana ne, ben aramam. O suçlu, o arasın, pişman olduğunu söylesin, ayaklarıma kapansın" falan diyorsunuzdur.
Demeyiniz; ne o arasın, ne de siz çünkü en güzeli şu anda Merkür'ün bizi kandırmasına izin vermemek, denenmişi denememek...
Allah aşkına sizi öylece ortada bırakıp bir anda hiç yabancılık çekmeden bir başkasının kokusunu içine sindirebilen kişi, size tekrar geri dönse ne olur, dönmese ne olur? Kazanç bunun neresinde? İşte çoğunlukla ödümüz kopuyor, hak edene "Canın cehenneme" deyip geleceğe tek başımıza yürümeye...
Sanki dünyada erkek-kadın soyuna kıran girmiş, bir daha karşımıza hiç sevebileceğimiz, aşık olacağımız bir erkek-kadın çıkmayacakmış gibi.
Bu aralar 'gururu' Merkür'e kurban edip tamamen toprağa gömmeyelim diyorum ben.
Bir daha o göçükten çıkamayabilir çünkü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA