Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Stil Zoom

KENDALL JENNER
Bir defileye katılan Kendall Jenner; bilek üstü, yani ankle botlarıyla göze çarpıyor. Eşofman stiline gelecek olursak; gecegündüz fark etmeksizin eşofman şıklığı trendler arasında. Botları; Yeezy'nin ikinci sezonuna ait. Fiyatı ise; 1045 Dolar.

GIGI HADID
Geçtiğimiz gün New York'ta objektiflere yakalanan Gigi Hadid, ekoseli beyaz elbisesi, diz üstü süet gri çizmeleri, siyah çantası ve aynalı güneş gözlükleri ile şık bir sokak stili oluşturmuş. Çizme: Stuart Weitzman 798 Dolar Elbise: Tularosa 500 TL Gözlük: Linda Farrow, bin 115 Euro Çanta: Saint Laurent 2 bin 990 Dolar

PARIS HILTON
Los Angeles Havaalanı'nda tamamen siyah görünümüyle objektiflere yansıyan Paris Hilton da ankle bot tercih edenlerden. Açıkçası bu stilini çok sevdiğimi söyleyemesem de botları ve omzu açıkta bırakan bluzuyla, trendleri yakalamış gibi görünüyor. Bot: Alaia, 945 Euro Çanta: Christian Louboutin, bin 555 Dolar Bluz: A.L.C.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA