Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

TazeTaze

Geçtiğimiz hafta, buram buram yaz kokan bir koleksiyon inceledim. Ayşe Burcu Kaya'nın, S/ S18 koleksiyonundaki tropikal desenli anne-kız kimonolarına ve hasır sepet çantalara bayıldım. Koleksiyonun lansmanı, Geo Koleji'nin de katkılarıyla, Four Seansons Hotel'de gerçekleşti. Gecede satıştan elde edilen gelirin bir kısmı Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlandı. Hem koleksiyon, hem de amaç gerçekten çok hoştu. Tebrikler.
İngiltere'de yaşayan Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal, dünya starlarından Lady Gaga, Emma Miller, Maisie Williams, Jessie J, Abbey Clancey ve Winnie Harlow gibi isimleri giydiriyor. Mart ayında Nişantaşı'nda Türkiye'deki ilk showroom'unun kapılarını açan tasarımcının önümüzdeki dönemde Londra Moda Haftası'na dokuzuncu kez katılmayı planladığını duydum. Bakalım, bu sefer nasıl bir koleksiyona imza atacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA