Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5'i

1. Dizi sezonunu açtık. 'Aşk-ı Memnu' ilk bölümüyle pek heyecan yaratmasa da, favori dizim 'Canım Ailem' henüz yeni sezona başlamasa da, 'Hanımın Çiftliği' daha ilk bölümden senaryosu, seti ve çekimleriyle altı götürdü beni. Her şeyi bırakın, sırf Özgü Namal'ın performansı için bile izlenir.
2. İyi film izlemek isteyenlere, sinemalarda vizyonda olan 'Günışığı Temizleme şirketi /Sunshine Cleaning'i tavsiye ederim. Biraz ağır ama etkili ve düşündürücü.
3. "Hangisi daha muhtemel: Mavi gözlü annenin kızının mavi gözlü olması mı, yoksa mavi gözlü kızın annesinin mavi gözlü olması mı?" Cevabınız yoksa, önce Stuart Sutherland'in meşhur kitabı 'İrrasyonel'i okuyun. Şaşıracaksınız.
4. Kraliçe geri döndü! Whitney Houston'ın yeni albümünün isim şarkısı 'I Look To You'. İnternette 'Good Morning America' için yaptığı Central Park performansını izleyin derim.
5. Arkadaşlarla toplanıp saatlerce Tabu oynamak. Tabu gelmiş geçmiş en iyi ve eğlenceli grup oyunlarından biri...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA