Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

‘Batman v Superman’ eeehhh işte!

'Batman' ve 'Superman' aynı filmde, kaçar mı? Asla! Tabii ki geçen hafta kızlarla toplanıp gittik. Önce sinemaseverler için bir not düşmek isterim; yenilenen Akmerkez sinemalarına ilk gidişimdi ve pek beğendim. Beğenmemin nedeni; çift kişilik koltuklar ve önünde oturanı kesinlikle görmediğin koltuk düzeni. Filmin ortasında, önünde oturan kişinin telefon ekranından gelen ışığa kıl olmaya, kalkıp ensesine patlatma isteğinle boğuşmaya son!
'Batman' ve 'Superman' aynı filmde, vaaay be! Bizim nesil daha ne ister yahu!
Gelin görün ki, bu iki kahramanın hayranları 'Batman v Superman: Adaletin Şafağı' için beklentilerini biraz düşürseler iyi olur. Mesela 'Batman'in tüm karizması gitmiş sevgili seyirciler. Ben Affleck'e rağmen nasıl gıcık, nasıl hırsından kavrulmuş, nasıl sönük bir 'Batman' o öyle...
'Superman' yine tatlı, yine havalı, yine en iyi ama 'İkisini bir araya getirip de bu filmi mi çektiniz be usta!' diye sitem edesi geliyor insanın. Biraz da uzun geliyor film.
Hatta 'Batman' ve 'Superman'in ilk yarıda bir türlü yüz yüze gelememesi insanı uyuz ediyor.
Yine de 'Superman'in kırmızı pelerini, o derin gözleri, kızı hooop diye gökyüzünde kucaklayıveren romantik halleri sağolsun; filmi izlediğime pişman değilim.
Beklentiyi küçük tutalım, patlamış mısırımızı yiyip keyfimize bakalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA