Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Seda Sayan+Esra Erol=Voltran

Ben size dedim, evlilik konusu sıkıntılı diye... Bakın evlilik programları birbirine girdi. 'Superman v Batman' halt etsin! Karşımızda, Seda Sayan-Esra Erol vs. Zuhal Topal... Konu çorbaya döndü; karıştıkça karışıyor, tehditler, silahlar, zorla video çektirmeler, bağırışlar, gözyaşları havalarda uçuşuyor. Zuhal Topal alınmasın ama şu anda görünen; kendisinin battıkça batmakta olduğu. O cepheden burnumuza kötü kötü kokular geliyor.
Seda Sayan ve Esra Erol güçlerini birleştirerek Voltran'ı oluşturmuş durumda. Üstelik ikisinin de kariyerlerine bakınca, yanlış yapmayacakları aşikar. Valla ben bu topraklarda bu ikiliye karşı galip gelecek kimseyi tanımıyorum.
Fakat benim mevzum başka... Hazır ortalık yanıyorken, şu evlilik programları topundan çıksak mı? Bu işin tadı kaçtı, suyu çıktı. Hem evleniyorlar da sonra ne yapıyor bu arkadaşlar, araştıran var mı? Yüzde kaçı mutlu? Yüzde kaçı 'iyi ki evlendim' diyor?
Zuhal Topal, ekibi ve Fox TV hakkındaki iddialar doğruysa, Genel İzleyici'yi büyük olaylar, şok şok şok gelişmeler bekliyor! RTÜK bakalım ne karar verecek, soruşturmalar ne boyuta gelecek... Canlı canlı dizi mübarek!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA