Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kısa kısa...

Bu yılın en büyük trendi, kare burunlu ayakkabılar. En popüler olanları da Bottega Veneta markasının modelleri. Trendin bitmesini dört gözle beklerken, ne yazık ki sahneye beyler de çıktı. Martine Rose markasının kare burunlu ayakkabıları, bakalım beylere de bu trendi sevdirecek mi...
4 ay önce doğum yapan Fahriye Evcen'in yeni çekilen fotoğrafları sosyal medyayı ikiye böldü. Anlaşılan; yeni doğum yapan bir kadının nasıl göründüğünü unutuvermişiz. Aynen Fahriye Evcen gibi görünür. Hele bir de süt veriyorsa, bebeğinin keyfini çıkarıyorsa, en son düşündüğü şey nasıl göründüğüdür. Bu mucizenin keyfini çıkarsın, eleştirilere de gülüp geçsin.
Şarkıcı Selena Gomez bir markayla anlaşıp güzellik ürünleri çıkaracakmış. Kylie Jenner'ın genç yaşta milyarder olması, ünlülerin dengesini bozdu. Rihanna, Lady Gaga, Kylie Minogue derken, anlaşılan yakında şarkıcılık yapan kalmayacak.
Sussex Düşesi Meghan Markle, kraliyet kurallarını esnetmeye devam ediyor. Kraliyetin verdiği yemek davetlerindeki kurallardan biri, çiftlerin yan yana oturmamasıdır. Ama Meghan, bu kurala uymayıp bundan böyle katıldığı her yemekli davette eşi Prens Harry'nin yanında oturacakmış. Kocasının dibinden ayrılamayan bu kadının, bir zamanlar azılı bir feminist olduğundan emin miyiz...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA